Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Instagram volgers kopen

Instagram is een mobiele app en een website om digitale video’s en foto’s mee uit te wisselen. Instagram is sinds 2012 onderdeel van Facebook. De charme is dat je foto’s gemakkelijk kunt bewerken met leuke filters en snel kunt delen op sociale media. Instagram is erg populair, dus ook steeds meer bedrijven maken een profiel aan in de hoop meer klanten te trekken. Helaas kan het een hele tijd duren voordat je een groot aantal volgers weet te krijgen. Instagram volgers kopen is dan een uitkomst.

 

Instagram volgers, waarom kopen?

Wat geldt voor Facebook geldt ook voor Instagram: nieuwe bezoekers zijn niet snel geneigd om een profiel te gaan volgen dan nog weinig andere fans en likes heeft. Door de eerste groep volgers te kopen wordt de kans aanzienlijk groter dat je ook spontane gratis fans zult krijgen. Een ander voordeel betreft zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. Door snel nieuwe fans te krijgen wordt aan Google het signaal afgegeven dat het profiel, inclusief link naar je website, populair aan het worden is. Dit is gunstig voor je positie in de zoekresultaten en vindbaarheid.

 

Volger of like?

Je kunt naast volgers ook likes inkopen. Ook dat wordt door Google opgepikt. Je kunt ervoor kiezen om de likes te verdelen over een aantal foto’s of juist een grote groep een specifieke foto te laten liken. Het handige is dat je zelf kunt bepalen hoeveel likes en fans je wilt kopen. Je weet dus vooraf precies hoeveel fans je krijgt voor je geld. Het is daarbij verstandig om te kiezen voor Nederlandse volgers, als jouw profiel zich op de Nederlandse markt richt.

 

Hoe snel werkt het?

Als je ervoor kiest om in te kopen, hoe lang duurt het dan voordat je resultaat ziet? In de meeste gevallen kunnen de gewenste volgers op korte termijn worden geleverd, soms zelfs al dezelfde dag nog. Het kan handig zijn om het toevoegen van de fans over meerdere dagen of weken uit te spreiden, zodat de groei natuurlijker overkomt. Dit hoeft echter alleen als je grotere hoeveelheden gaat inkopen. Als je meer dan 1.000 volgers of likes gaat kopen, dan is het verstandig om steeds een nieuw groepje toe te voegen in plaats van iedereen in een keer.

https://www.instagram-volgers.nl/product-categorie/instagram-volgers-kopen/