Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Computerreparatie in Aartswoud gezocht? Hier kunt u op letten

Een computer is een apparaat waar de meesten van ons aardig van afhankelijk zijn. Of het nu voor ons werk is of gewoon voor ontspanning, veel mensen gebruiken de computer elke dag.

Als u dan ook een probleem heeft met de computer, dan kan het uw dag aardig verpesten. Wat nu? Wat er het beste met de computer kan gebeuren hangt af van het probleem dat er is ontstaan en de reparatiekosten. Een gespecialiseerd computer reparatie bedrijf kan u daar vaak prima in adviseren.

Het voordeel van een gespecialiseerd reparatie bedrijf is dat hun hoofdactiviteit reparaties is. Ze doen daarom meer soorten reparaties dan een computerwinkel, en hebben minder motivatie om u een nieuwe computer te verkopen.

Veel bedrijven doen voorafgaand aan de reparatie eerst een diagnose waarna ze u precies kunnen vertellen wat de kosten zijn. Aan de hand daarvan kunnen ze u adviseren of reparatie voor u een goede optie is, of dat u bijvoorbeeld alleen dataherstel wilt.

Waar moet u nu op letten als u in de buurt van Aartswoud op zoek gaan naar een reparatiebedrijf? Hier zijn een paar tips.

Vrijblijvende diagnose of no cure no pay

Een aantal bedrijven bieden een diagnose of onderzoek vooraf aan waarna ze u kunnen adviseren over de prijs. De reden daarvoor is dat vaak aan het symptoom, de oorzaak van het computerprobleem niet gelijk duidelijk is. Met een diagnose kunt u een geïnformeerde beslissing nemen

Goede communicatie

Een bedrijf dat goed communiceert is veel prettiger om mee te werken. Hoewel we vaak niet denken aan communicatie wanneer we op zoek gaan naar een monteur is het de moeite waard om op te letten. Hoe staan ze u te woord? Is de website te begrijpen? Bellen of mailen ze terug als u dat afspreekt? Behalve dat het prettig is, zegt het ook wat over de bedrijfscultuur.

Goede reviews

Online reviews kunnen een idee geven van de goede en slechte kanten van een bedrijf. Helaas krijgt u vaak een vertekend beeld, zeker als er maar enkele reviews staan. Als er meer dan tien staan is het beeld al vaak wat betrouwbaarder. Kijk niet alleen naar de sterren die mensen geven, maar lees de reviews ook, niet iedereen is altijd even redelijk.

Certificaten

Het ICT Waarborg certificaat is een bekend certificaat voor ICT bedrijven. Het garandeert een zekere betrouwbaarheid. Meer informatie kunt u vinden op de site van ICT Waarborg.

Computer reparatie bedrijven in de buurt van Aartswoud

PC Refresh

Dit bedrijf zit in Amsterdam en is gespecialiseerd in reparatie van computers en telefoons. Ze doen van tevoren een vrijblijvende diagnose, hebben het ICT Waarborg certificaat en goede reviews. Naast reparaties in de werkplaats doen ze ook aan hulp op afstand en hulp aan huis

PC Hulp

PC Hulp is een bedrijf in Hoorn. Naast reparaties in de werkplaats doen ze aan hulp aan huis en hebben ze een computer APK.

Mountain computerservice

Dit bedrijf zit in Heerhugowaard. Ze hebben een range van services, waaronder onderhoud en computerles. Ook hebben ze het ICT Waarborg certificaat.

 

Bron: https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-amsterdam/

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-amsterdam/