Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Communicatie geregeld bij NuCall

Wij hebben sinds kort onze communicatie geregeld bij NuCall telecombedrijf voor professionele communicatie intern en extern. Al voor een langere periode hadden we een ander bedrijf die onze communicatie deed voor het bedrijf. Maar elke keer hadden storingen waar het communicatiebedrijf niets van wist en ook niet verder wilden helpen. Hier waren wij klaar mee en zijn bij het bedrijf weggegaan. Nu moesten we dus een ander bedrijf vinden.

Op zoek naar een telecombedrijf als NuCall

Eerst kende we het bedrijf NuCall helemaal niet en zijn we naar alle bekende telecombedrijven gaan kijken die voor ons een goede deal hadden. Maar geen een had een deal waar we op zaten te wachten. Daarom gingen we verder kijken naar andere bedrijven die ons wel verder konden helpen. Na een tijdje zoeken kwamen we bij NuCall terecht. Hier hadden ze precies de producten die we zochten, dus namen we contact op met het bedrijf. Ze klonken heel aardig aan de telefoon en ze konden ons ook direct helpen. Na een kort overleg was het een goed idee om even een offerte aan te maken voor ons en die op te sturen. Dan konden we altijd nog kijken of we het wilden doen. 

Veel beter kan het niet

Na een paar dagen kregen we de offerte opgestuurd en daar zagen we een mooi bedrag staan dat niet te duur was om per maand te betalen. Dus we waren akkoord gegaan met de offerte en zouden over een paar dagen langskomen om alles te installeren voor de producten. Dit hadden ze nauwkeurig gedaan en voordat ze weggingen deze ze ook nog een test om te kijken of ze het echt deden. Nu werken we heerlijk door met de goede communicatieproducten van NuCall en we willen niet meer terug naar het verleden.

Probeer het zelf!

Bent u benieuwd wat NuCall voor u kan aanbieden als communicatieproduct? Bekijk dan eens de website van NuCall voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden aan verschillende bedrijven. Via de website kunt u in contact komen met de klantenservice van NuCall als u problemen ervaart.