Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Een mantelzorgwoning van Wernsen

Bij Wernsen kiest u voor een mantelzorgwoning voor zorg op maat. Met onze woningen geeft u uw zorgbehoevende familielid de kans om op zichzelf te wonen, waar dat anders misschien niet was gegaan. Voor bijvoorbeeld ouderen is het belangrijk om een zekere zelfstandigheid te houden en niet in een verzorgingstehuis te belanden. Of heeft u misschien een kind, waarvoor u de mantelzorg op u heeft genomen, bijvoorbeeld omdat uw kind een licht verstandelijke beperking, gedragsstoornis of andere ziekte heeft, die zelfstandig wonen bemoeilijkt. In deze gevallen is een woning van Wernsen wellicht een praktische oplossing.

Een mantelzorgwoning haalt de druk uit uw bestaan

Zonder een mantelzorgwoning kan de druk voor mantelzorgers enorm hoog worden. Als mantelzorger is de druk om voor uw naasten te zorgen al erg hoog. Elke dag langsgaan bij uw familie om te kijken hoe het gaat of wat u nog kunt doen. Daarnaast kan het steeds moeilijker worden voor bijvoorbeeld ouderen om in hun eigen huis te blijven wonen, omdat er geen aangepaste badkamer is of omdat er een trap op moet worden gegaan om bij de slaapkamer te komen. Een zorgchalet geeft u de gelegenheid om tijdelijk bij uw familie in de tuin te wonen, of zij bij u. Zo geeft u uw naasten de kans om zelfstandig te blijven wonen.

Zorgchalet op maat

Onze zorgchalets worden op maat gemaakt naar de wensen van de toekomstige bewoners. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, bouwen wij uw zorgchalet op maat en plaatsen dat op locatie. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijkheden en regelen de gehele papierwinkel die bij de bouw hoort. Uw zorg is de mantelzorg! Het is tegenwoordig gemakkelijker om een zorgchalet te laten plaatsen bij uw eigen woning of bij die van uw ouders. Geheel volgens uw wensen en conform de eisen die we stellen als het gaat om veiligheid, isolatie, milieu en gezondheid.

Oplevering

Wernsen zorgt voor een deskundige plaatsing. Hoe wij het chalet opleveren hangt van u af. Wij kunnen ervoor zorgen dat u niets meer hoeft te doen, zodat u na het plaatsen van het chalet direct in kunt trekken of u kunt ervoor kiezen om de indeling zelf te realiseren. Kijk voor meer informatie over alle mogelijkheden op onze website. Een mantelzorgwoning kopen doet u bij Wernsen.