Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Een verouderde website, hoe herkent u dat?

Heet u een verouderde website? De specialisten van Webdesign Specialist Amsterdamhelpen u graag met het updaten van uw website. Bij ons bedrijf staat resultaat centraal. Uw website wordt geoptimaliseerd voor conversie. Tevens zorgt Webdesign Specialist Amsterdam ervoor dat uw design aantrekkelijk is. Weet u nog niet waar u een verouderde website aan kunt herkennen? In dit artikel zetten we een aantal van de kenmerken van een verouderde website op een rij voor u!

Werk de website wel op mobiele platformen?

Een website heeft tegenwoordig vaak een mobiele versie nodig. Het merendeel van de bezoeken aan websites wordt tegenwoordig namelijk vanaf een smartphone gedaan. Teven worden websites die ook beschikbaar zijn op de mobiele telefoon beter beoordeeld voor de zoekresultaten in Google. Wilt u ook beter vindbaar worden voor uw potentiele klanten? Op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kunt u voor lage tarieven een website laten maken die compleet functioneel is voor het gebruik met de smartphone.

Snelheid van de website.

Bezoekers maken binnen enkele seconden de keuze om uw website te verlaten. Als het een eeuwigheid duurt voordat de website is ingeladen maakt u het de bezoeker gemakkelijker om weg te wezen. Zorg er daarom voor dat uw website snel is. Er zijn online veel tools die de snelheid van uw website kunnen testen. Wilt u verzekerd zijn van een snelle website. De webdesigners van Webdesign Specialist Amsterdam maken het mogelijk voor u!

Webdesign uitbesteden

Het optimaliseren van uw website is best een behoorlijke klus. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om de hulp in te schakelen van een professionele partij zoals webdesign Specialist Amsterdam. Op de website van Webdesign Specialist Amsterdam kunt u gemakkelijk in contact komen met een van de specialisten op het gebied van webdesign en kunt u vrijblijvend de offerte aanvragen. De webdesigner uit Amsterdam laat uw conversie tot wel 90% toenemen. Waar wacht u nog op?