Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Een virtual assistant inhuren

Met een virtual assistant van SAM Assistants krijg u meer tijd, rust en overzicht en een succesvol groeiend bedrijf. U vraagt zich vast af hoe dat dan werkt?

Wat is een virtual assistant

Een virtual assistant is iemand die de online marketingactiviteiten van een bedrijf kunnen professionaliseren. Onze assistants bieden hulp op afstand, op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Waar het werk wordt uitgevoerd is tegenwoordig veel minder relevant. Er zijn zoveel technologieën die het mogelijk maken om online te samenwerken. Ondernemers met goede assistants hebben meer focus, zijn productiever en houden meer tijd en ruimte over in het hoofd om in oplossingen te denken en grote lijnen uit te zetten. Met een assistant kunt u meer verdienen dan zonder, vooral als u voor deze assistant geen extra ruimte hoeft te maken. 

Welke diensten leveren wij?

Onze assistants kunnen uw online marketing activiteiten professionaliseren. Zo zorgen onze medewerkers ervoor dat uw content echt doet wat het moet doen, namelijk uw doelgroep activeren. Hiervoor zoeken wij eerst uit wat de juiste content strategie en uitvoering is en passen deze vervolgens toe. Daarnaast helpen onze medewerkers met het de e-mailmarketing. Dit het opzetten van een nieuwsbrief zijn, maar ook het uitwerken van volledige campagnes en nog veel meer. Het gehele traject kunnen wij uit handen nemen, maar u bent ook vrij om maar een deel door onze medewerkers te laten doen. Wij zijn er ook voor ondernemers die hun activiteiten op Social Media gericht willen vergroten en daarbij ondersteuning nodig hebben. Social Media is tegenwoordig van groot belang, maar voor veel mensen nog lastig. Vind maar eens de inspiratie voor een dagelijks bericht! 

Over ons

Bij SAM Assistants werken wij met de beste virtual assistants die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Wij hebben een intern opgeleid team van HBO assistants om de ondernemers op afstand te kunnen ondersteunen. Daarnaast werken wij samen met zelfstandige professionals voor tijdelijke klussen op locatie. Onze medewerkers zijn pro-actief, denken strategisch mee, zijn HBO opgeleid, creatief en meesters in doen! Het is dan ook niet voor niets dat onze opdrachtgevers ons beoordelen met een gemiddelde van een 9,5 op kwaliteit.