Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Wil je een website laten maken?

Mensen denken te vaak dat een website laten maken, een dure aangelegenheid is. Over het algemeen wordt gedacht dat de kosten van het werken met een ontwerpbureau pas beginnen bij enkele duizenden euro’s en vanaf daar kunnen de kosten alleen maar stijgen. Dus, waarom zou je dan zoveel geld betalen voor een nieuwe website als je een andere dienst zoals bijvoorbeeld WordPress gratis kunt gebruiken en zodoende gratis je eigen website kunt bouwen? 

Website laten maken door webdesigner of websitemaker? 

Het inhuren van een professionele webdesigner en een website laten maken, lijkt niet voor iedereen weggelegd. Zeker als startende ondernemer, zonder veel inkomsten, denk je al gauw dat het gebruik van een betaalbare websitemaker als WordPress precies dat is wat je moet hebben. Echter, als je als kleine zelfstandige, wellicht zonder personeel je bedrijf moet runnen, kan de beslissing gebruik te maken van een ‘gratis’ website maker je bedrijf zelfs vele duizenden euro’s keer kosten in verspilde manuren en zelfs nog eens geld daar bovenop als je ook, eerlijk is eerlijk, de verloren potentiële inkomsten meerekent. 

Wat is een websitemaker nu precies?

De eerste vraag die je je dus moeten stellen is wat is een websitemaker precies? Lang verhaal kort, een websitemaker is een instrument dat de kennis van ontwerp en codering vervangt. In plaats van dat je de basisprincipes van het ontwerp en de kennis moet kennen, kunt je kiezen uit een vooraf gemaakt sjabloon ontwerp. In plaats van CSS, HTML en andere coderingstalen te moeten kennen, vertrouw je op de vooraf ingestelde functies en code van de websitemaker. Het stelt iedereen in staat om snel een website op te zetten die er niet slecht uitziet.

Wat doet een webdesigner en hoe is het anders?

Dus wat krijg je als je een professionele webdesigner als de professionals van Sitetogo inhuurt? Het is heel wat extra’s dat je inhuurt als je kiest voor een webdesigner. Ten eerste kunnen zij je visie omzetten in werkelijkheid. Zij kunnen het concept dat vastzit in je hoofd of hart pakken en er een levendig ademend ontwerp van maken dat je iedereen kan laten zien. Ze krijgen inzicht in je bedrijf en je klanten en het ontwerp en de structuur van je site aanpassen om conversies te vergemakkelijken en zo meer omzet te genereren. Ze maken een uniek en interessant ontwerp dat jouw bedrijf onderscheidt van je concurrenten. 

Een webdesigner voor een scherpe prijs

En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Bij Sitetogo heb je al een professionele op maat gemaakte website vanaf € 699,-. Zeker niet de duizenden euro’s waaraan telkens wordt gedacht bij het inhuren van een professionele webdesigner.