Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal

Op zoek naar een makelaar in Veenendaal en omstreken? Zonnenberg Makelaardij is de makelaar waar u naar op zoek bent. Van de verkoop van uw woning tot de aankoop van een nieuw stekje, wij begeleiden het volledige proces. Al meer dan 15 jaar zitten wij inmiddels in het vak en hebben wij aardig de kneepjes van het vak geleerd. In de loop der jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan, zelfs de crisisjaren hebben wij overleefd. Kortom, wij weten waar wij mee bezig zijn en begeleiden u zo goed mogelijk in het hele proces.

Zonnenberg Makelaardij, uw makelaar in Veenendaal, ontzorgt u volledig

Zonnenberg Makelaardij is uw makelaar in Veenendaal, in Rhenen en op de Betuwe. Bij ons wordt de verkoop van uw woning van a tot z geregeld. U hoeft zich nergens zorgen meer over te maken, wij ontzorgen u volledig. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een koopakte. Onze experts gaan met u rond de tafel zitten en stellen in een mum van tijd een akte op. Ook voor de aankoop van uw nieuwe huisje kunt u bij ons terecht. Denk eens aan de bezichtiging van een woning. Op het eerste gezicht zijn sommige dingen lastig te zien en dan is het wel zo fijn als er echte vakmensen meelopen die al in één opslag doorhebben of alles juist is. Zo krijgt u niet allerlei extra rompslomp over u heen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen in de zoektocht naar een nieuwe woning. Dit doen wij door u op een rijtje te laten zetten wat u verwacht van de nieuwe woning. Zo kunnen wij opzoek gaan naar huizen die voldoen aan deze eisen. U kunt bepalen of de woning voldoet aan uw stijl en eisen.

Gratis waardebepaling en verkoopadvies op maat

Wilt u uw woning graag door ons laten verkopen? Vraag een gratis waardebepaling aan. Wij sturen een expert bij u langs die u een verkoopadvies op maat geeft. Dit is geheel vrijblijvend. Ziet u toch voorlopig af van de verkoop. Geen punt, u bent ook over een paar jaar van harte welkom! Wilt u graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van de woningmarkt? Vraag op onze website de nieuwsbrief aan, zo bent en blijft u helemaal up-to-date.