Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Opslagruimte huren in Domstad Utrecht

Er zijn diverse redenen om een opslagruimte te huren in studenten- en Domstad Utrecht. Een opslagbox huren in de omgeving van Utrecht is geen probleem want hier bevindt zich één van de vele vestigingen van Opslagman. De vestiging is op een steenworp afstand van Leidsche Rijn en is ook makkelijk te bereiken vanuit Vleuten, Zeist, de Meern, de Bilt en vele andere dorpen in de omgeving.

Het inrichten van de opslagruimte in Utrecht

Opslagman heeft een opslagruimte in Utrecht in diverse formaten. Zo is er altijd een ruimte die past bij de hoeveelheid goederen die je op wilt slaan. De groottes van de ruimtes verschillen tussen de drie en de 66 kubieke meter. De ruimtes zijn volledig beveiligd én afgesloten zodat je zeker bent dat uw inboedel veilig staat opgeslagen. Hierbij blijft ook vocht buiten en de warmte binnen in de box. Toch kan het handig zijn om een aantal tips te krijgen over het inrichten van de box zodat de ruimte overzichtelijk blijft. Zorg er daarom voor dat er altijd een looppad beschikbaar blijft in de box zodat je overal bij kunt. Zo kunnen alle goederen goed bereikt worden en hoef je niet alles overhoop te halen om net dat ene product te kunnen vinden. Zorg er ook voor dat ruimte optimaal wordt benut. Demonteer grote spullen zoals bijvoorbeeld een bed zodat het minder ruimte inneemt in uw box. Dat bespaart uiteindelijk geld zodat u niet een grotere box hoeft te huren. Vul ook kastjes op met dozen of zet deze boven op de kast zodat u dubbel gebruik kunt maken van de ruimte. Als laatste tip is het handig om spullen waar je veel gebruik van wilt/moet maken vooraan te zetten. Zo kun je die zo snel mogelijk pakken en hoef je niet lang te zoeken.

Opslagman

Opslagman heeft al ruim zestien jaar ervaring in het verhuren van ruimtes. Momenteel hebben zij vier verschillende vestigingen waar u terecht kunt om een box te huren. Deze box kunt u snel en eenvoudig online huren waarbij u direct kunt aangeven welk formaat gewenst is voor de box.