Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Taxi Almere, goedkoop en veilig

Taxi Almere nodig?

Reserveer voordelig online op onze website Taxibestellen of met de mobiele app! Wij hanteren een basis instaptarief van slechts € 2,66 bij een reservering van 1 tot 4 personen en een basis instaptarief van slechts € 6,00 bij een reservering van 5 tot 8 personen.

Wat is Almere ?

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente verwelkomde in oktober 2016 de 200.000ste inwoner en telde op 1 februari 2021 214.926 inwoners. Almere grenst aan de landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Aan zijn waterkant ligt Almere aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer.

De stad ligt, op de dijken na, geheel onder zeeniveau (2 tot 5 meter). Almere is in de tweede helft van de twintigste eeuw opgezet als tweede grotere stad in de provincie Flevoland. De eerste woningen werden opgeleverd in 1976. Inmiddels is zij Lelystad, de hoofdstad van Flevoland met ruim 79.000 inwoners (2020), in inwonertal ver voorbijgestreefd. Na 25 jaar, in 2001, had Almere al 150.000 inwoners. Anno 2020 is zij qua inwoners de achtste gemeente van het land. In de komende periode zal de stad kunnen groeien tot een aantal van 350.000 inwoners. 

Almere telt inmiddels meer dan 200.000 inwoners

Almere staat in de top 10 grootste steden van Nederland. Of te wel Almere is groot. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer of de fiets is onze stadstaxi in Almere misschien wel een zeer goed alternatief. Reist u met meer dan 3 personen is een stadstaxi in Almere al voordeliger dan het openbaar vervoer. Waar kunt u een stadstaxi in Almere nou eigenlijk voor gebruiken? Eigenlijk overal voor! Denk hierbij aan: Bezoek aan het Flevoziekenhuis Huisarts/Tandarts Boodschappen doen Shoppen in Almere Centrum Restaurant Familie bezoeK Te veel om op te noemen zoals u ziet.

Als u een afspraak heeft bij de huisarts is er uiteraard de optie dat de chauffeur voor de deur blijft wachten zodat u niet na uw afspraak nog eens een half uur moet wachten op de taxi, nee gewoon gelijk weer in stappen. Bent u slecht te been of u heeft zware spullen bij u? Onze chauffeurs bieden u altijd een helpende hand! Wil jij actief genieten? Dan is Almere de perfecte bestemming voor jouw dagje of weekendje weg! Een bezoek aan Almere is namelijk altijd verrassend anders.

De jongste stad van Nederland heeft veel te bieden en is zeker niet saai!

Ontdek de moderne architectuur, geniet van de natuur en beleef Almere. Of je nu een dagje, weekend of een hele week Almere bezoekt, je zult je geen moment vervelen. Contact met de gemeente Bij de balies van de afdelingen Burgerzaken en Belastingen kunt u alleen op afspraak langskomen. De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving werkt op afspraak, maar biedt ook mogelijkheid voor het bestellen van een Taxi Almere.

Veilig en vertrouwd Onze chauffeurs brengen u altijd veilig van locatie naar locatie. Regelmatig worden onze chauffeurs bijgeschoold om u nog beter van dienst te kunnen zijn. De ruime ervaring en proffesionaliteit van onze chauffeurs garanderen uw veiligheid tijdens de rit.

  • Taxibestellen.nl | Goedkope Taxi en Schiphol taxi Almere
  • Adres: Walt Disneyplantsoen 38, 1325 RH Almere
  • Telefoon: 036-200 22 65
  • Opening uren: Open 24 uur per dag
  • Categorie: Taxi Almere
  • Website: Almere goedkope taxi by Taxibestellen.nl