Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Het grootste assortiment gedistilleerd bij deze drankenservice

Ga jij een feestje organiseren, houd je van een goede malt whisky of ben je iemand die graag een speciaalbiertje opentrekt? Dan is Drankenservice André Knol de winkel voor jou. Het grote assortiment gedistilleerde dranken en bieren staat tot je beschikking via een indrukwekkende webwinkel of een winkelpand in Almelo. Naast een groot aantal verschillende kwalitatieve dranken is er ook een kleine verhuurafdeling voor als jij een feestje geeft of organiseert op bijvoorbeeld je werk. Deze drankenservice is het enige wat je nodig hebt als je om wat voor reden dan ook op zoek bent naar een speciale fles drank.

Het grote online assortiment

Bij deze drankenservice is er vooral online aan keuze geen tekort. Ook al heeft de winkel in Almelo een voorraad waar je u tegen zegt, het assortiment dat online tot je beschikking staat, is nog groter. Zo vind je bij de webwinkel meer dan 500 malt whisky’s en deze zijn altijd op voorraad. Ook als je op zoek bent naar een goede jenever of cognac is de webwinkel van deze drankenservice een uitstekende keuze. Uiteraard blijft het niet bij gedistilleerde dranken alleen en kun je er ook terecht voor heerlijke wijnen en speciaalbieren. Neem even rustig de tijd en je vindt vast wat je zoekt.

Andere diensten

Drankenservice André Knol verzorgt ook andere diensten voor je. Zo zorgen ze voor schitterend verpakte relatiegeschenken die ze volledig samenstellen zoals jij het voor ogen hebt. Ook als jouw drank niet wordt aangeboden in het grote assortiment van deze drankenservice, dan neem je contact op en zorgen ze ervoor dat je het krijgt. Bij deze slijterij ontvang je service op maat en begrijpen ze als geen ander hoe een goede fles van je favoriete drank een etentje perfect kan maken of een feestje uniek. Wat je ook nodig hebt, dit is dé drankenservice die het voor je regelt.