Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Dé specialist in rookaroma

Bent u op zoek naar een specialist in rookaroma? Bekijk dan eens de website van Smoky Light B.V. Dit bedrijf specialiseert zich al sinds 1995 in producten van het merk Red Arrow. Ze hebben veel ervaring en specifieke kennis in huis waarmee ze bedrijven in de voedingsindustrie adviseren en ondersteunen tijdens product- en procesontwikkelingen. Dit gaat voornamelijk over het roken van levensmiddelen op een duurzame en milieuvriendelijke manier, zonder vuurhaard. Hiervoor wordt speciale technologie gebruikt die door Red Arrow is ontwikkeld.

Ervaren leverancier van rookaroma’s en rookgeneratoren

Smoky Light B.V. in Reeuwijk levert zowel het rookaroma als de rookgeneratoren waarmee bedrijven in de voedselindustrie hun voedsel kunnen roken. Het vloeibare of poedervormige aroma wordt via een rookgenerator omgezet in rook en kan gebruikt worden om vlees en vis meer smaak te geven. Deze specialist ontwikkeld en produceert de aroma’s en bijbehorende machines niet zelf, maar is enkel leverancier. Wel kunnen ze u alles over de verschillende producten vertellen en voorzien ze u graag van advies op maat voor uw bedrijf.

Maak een afspraak met deze specialist en bespreek uw wensen

Wilt u ook vlees, vis of ander voedsel een heerlijke, natuurlijke smaak geven door middel van rookaroma in verschillende vormen? Neem dan contact op met Smoky Light B.V. in Reeuwijk via de contactgegevens op hun website. Op basis van uw wensen bespreken ze de mogelijkheden met u. Vervolgens komt er een specialist van dit bedrijf bij u langs om meer uitleg te geven en brengen ze direct monsters mee, zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarna volgen er meer bezoeken en testen om tot een rookaroma te komen van de beste kwaliteit. Heeft u vooraf vragen, wilt u meer informatie of deskundig advies? Neem ook dan contact op met deze professionals en stel uw vragen. Ze helpen u graag verder!

https://www.smokylight.nl/