Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Bij deze eiergroothandel koop je de lekkerste verse eieren

Kippen zijn het meest gelukkig als ze een veilige en droge ruimte hebben om te slapen en rond te scharrelen en ook altijd naar buiten kunnen gaan. Uiteraard is het ook belangrijk dat ze voedsel krijgen van een hoge kwaliteit. Tijdens hun uitstapjes naar buiten vullen ze dat zelf aan met alles wat ze verder nodig hebben. Vrije uitloopkippen verzamelen zo alle mineralen, proteïnen en vetten die ze nodig hebben om gezonde eieren te leggen. Bij de eiergroothandel van Eibaar willen ze hun kippen het respect geven dat deze dieren verdienen voor al het werk dat ze verrichten. Daarom hebben ze prachtige stallen met een vrije uitloop.

Verse eieren hebben meer smaak

Om de smaak van de eieren verder te verzekeren, zorgt deze eiergroothandel voor razendsnelle levering van superverse producten. De verse eieren worden op dinsdag en woensdag bezorgd in een aantal regio’s rond de boerderij in Den Bommel. Daarnaast kun je altijd je bestelling afhalen bij de eierautomaat. De verpakkingen voor winkels laten duidelijk zien waar de klant op kan rekenen. Mensen zullen snel beseffen dat ze een topproduct hebben gekocht dat beter smaakt dan een doorsnee ei. Dat geldt ook als je deze eieren gebruikt in jouw horecagelegenheid.

Manieren om het bedrijf te leren kennen

De naam Eibaar komt van eieren – het voedingsmiddel dat ze produceren, aaibaar – de manier waarop ze willen dat mensen naar kippen kijken en De Baar – de achternaam van de familie. Je kunt met hun manier van werken kennismaken via de website. Daar leer je over het houden van kippen op een diervriendelijke manier en kun je via een webcam zien wat de dames (zo noemen ze hun kippen) uitvoeren. Daarnaast worden er in de zomer gratis excursies georganiseerd op de boerderij in Den Bommel. Daar leer je samen met je kinderen alles wat er te weten valt over de kip, het ei en het runnen van een eiergroothandel.

https://eibaar.nl/