Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Een onvergetelijke bruiloft organiseert u bij deze trouwlocatie nabij Geldrop

Uw bruiloft is een van de mooiste dagen van uw leven. U moet hier echter wel veel voor plannen en regelen. De trouwlocatie is misschien wel een van de meest belangrijke aspecten van de bruiloft. U wilt een trouwlocatie vinden die perfect bij u past en u kan helpen bij het gehele feest. Bij de Strabrechtse Hoeve zit u dan helemaal goed! Deze trouwlocatie nabij Geldrop heeft een prachtige landelijke omgeving en verzorgt graag de hele dag voor u.

Een gezellige sfeer

Deze trouwlocatie nabij Geldrop is gevestigd in Mierlo. Wanneer u uit deze omgeving komt is de locatie ideaal. Deze trouwlocatie heeft een ontzettend gezellige en landelijke sfeer. Hiermee geeft u meteen de juiste sfeer aan uw bruiloft. Doordat de locatie redelijk groot is, heeft u genoeg keuze uit verschillende plekken. Er is namelijk een koetshuis, een mooie tuin en een boomgaard. Deze locaties zijn ook perfect om uw trouwfoto’s te laten maken.

Eten en drinken

Deze trouwlocatie in Geldrop is van origine een restaurant. Het personeel heeft dus erg veel ervaring met het klaarmaken en serveren van eten en drinken. Op de dag van uw bruiloft zal dit dan ook soepel verlopen. U kiest zelf of u een volledig diner wilt of alleen een hapje en drankje. Het keukenpersoneel ondersteunt u in al uw wensen. Het personeel van deze trouwlocatie is altijd gastvrij en vriendelijk en helpt u met alles wat u nodig heeft?

Kies voor een volledige organisatie

Bent u geïnteresseerd in deze trouwlocatie nabij Geldrop? Dan kunt u zeker eens langskomen om de locatie zelf te bekijken. Zo kunt u goed alle aspecten van de locatie zien. Het personeel van de Strabrechtse Hoeve in Mierlo gaat dan zo snel mogelijk aan de slag met de organisatie van uw bruiloft. Zij zorgen ervoor dat alles naar wens is en klaar staat voor uw belangrijke dag.

https://strabrechtsehoeve.nl/