Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

De voordelen van een koffie abonnement

Je werkdag begint weer en dat wil zeggen: tijd voor koffie. Jij bent daar niet alleen in, want bijna al je collega’s willen ook wel een kopje. Voordat je het weet is de koffie alweer op. Dat ben je nu wel langzaam moe. Naast je werk is het niet de bedoeling dat je ook nog de koffievoorraad moet bijhouden. Als je dit herkent dan is daar een makkelijke oplossing voor: het koffie abonnement. Toch twijfel je daarover. Welke voordelen heeft een koffie abonnement? Je leest het in dit blog.

Voorraad

Een van de eerste voordelen: je hoeft nooit meer de voorraad bij te houden. Dat houdt in dat er ook altijd koffie op kantoor aanwezig is. Je kan aangeven hoeveel en welke koffie je wil ontvangen en de koffie wordt automatisch opgestuurd. Je zit nooit meer zonder koffie en je hebt al je tijd over voor je eigen werkzaamheden.

Flexibel

Wordt er toch wat meer of wat minder koffie gedronken? Dan is dat geen probleem, het abonnement kan gemakkelijk aangepast worden. Je kan zelf de looptijd bepalen en je kan zelf bepalen hoeveel koffie er moet komen. Je kan vaak zelfs tussentijds wisselen van koffiebonen en heel soms ook van automaat. Je kan er zelfs voor kiezen om een automaat met cupjes te laten neerzetten op kantoor. Kies je hiervoor dan kun je ook kiezen voor herbruikbare Nespresso cups. De herbruikbare Nespresso cups zorgen ervoor dat je vaker dan een keer een kopje koffie kan zetten met een cup. Dat bespaart geld.

Variatie

Je kan in het abonnement ook kiezen om verschillende koffies te laten bezorgen. Niet alleen zwarte koffie, maar ook cappuccino en choco koffie. Variatie is fijn, zo kan iedereen precies de koffie drinken die hij of zij lekker vindt. Koffie is bovendien een goed visitekaartje naar de klanten die over de vloer komen. Door de variatie hoef je ze nooit meer alleen maar zwarte koffie aan te bieden.

https://dekoffiejongens.nl/koffie-abonnement/