Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Exclusieve koffiebonen om je smaakpallet te verrijken

De meeste mensen kunnen erg genieten van een bak koffie. Een groot deel van hen blijft steeds verder zoeken naar nieuwe smaken. Lees zeker verder als je je aangesproken voelt. Hier lees je namelijk meer over ‘speciality coffee’. ‘Specialty coffee’ is een begrip voor de hoogste kwaliteit koffie die beschikbaar is. De term wordt gebruikt met de hele toeleveringsketen in het achterhoofd en komt doorgaans van één enkele oorsprong.

Exclusieve en eerlijke koffiebonen

De Specialty Coffee Assocation, een non-profit organisatie voor koffieprofessionals wereldwijd, heeft richtlijnen opgesteld om te bepalen welke koffiebonen voldoen aan het specialty-coffee-label. Een koffiewinkel krijgt het label dus niet zomaar. Wanneer je het label ziet, weet je dus met zekerheid dat de verdeler wel degelijk een oog heeft voor eerlijke handel en ethiek. Daarnaast weet je ook dat het gaat om koffie van de hoogste kwaliteit. Het gaat niet voor niets om een exclusieve koffiebonen.

 

Deze specialist is een echte aanrader

Ben je benieuwd naar de sterk aromatische smaak van speciality coffee, maar weet je niet meteen waar je die kunt vinden? Dan is Grounded koffie aan te raden. Ze hebben hun eigen speciality coffee met exclusieve koffiebonen die ze branden in hun eigen microbranderij en dragen het label met trots. Via hun webshop bestel je eenvoudig en snel de hoeveelheid exclusieve koffiebonen die je wenst. Het leuke is dat koffiebonen in vergelijking met gemalen koffie altijd versere koffie opleveren. Daarnaast geniet je doorgaans ook van een intensere en rijkere smaak. Je kunt voor je een bestelling plaatst ook altijd terecht met vragen bij specialisten van Grounded koffie. Het is logisch dat je graag wat meer informatie wilt over de verschillende soorten exclusieve koffiebonen en dat weten de specialisten ook. Aarzel dus zeker niet om een beroep te doen op hun expertise en hen vragen te stellen via e-mail of de telefoon!

https://groundedcoffee.nl/?lang=nl