Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Ga voor verse tonijn in blik

Wilt u tonijn in blik kopen? Dan doet u dit voornamelijk voor het maken van de heerlijkste gerechten. U wilt namelijk altijd genieten van verse vis. Dit kunt u realiseren door een aankoop te doen bij Deepblue. Deepblue is een bedrijf dat uitsluitend werkt met verse tonijn uit de Atlantische Oceaan en Indische Oceaan. Zodra de vis gevangen is, wordt deze op een natuurlijke manier bewerkt. Dit zorgt voor de goede smaak en zorgt ervoor dat u uw gerechten een nieuwe draai kunt geven. Door een aankoop te doen, zal het alleen nog maar voordelen voor uw huishouden op gaan leveren.

De manier van vangst door de vissersboten

De tonijn in blik wordt altijd op een duurzame manier gemaakt. Dit begint al bij het vangen van de tonijn. Hiervoor wordt namelijk gebruikgemaakt van speciale vissersboten, die via het Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan uitvaren. Met behulp van ringnetten en kieuwnetten wordt de vis verantwoord gevangen. Zo zal er ook gebruik worden gemaakt van dolfijnvriendelijke technieken. Buiten de verse vis zal er dus geen schade aangebracht worden aan de oceaan. Als de vis gevangen is, zal er geen lange periode tussen de vangst en het inblikken zitten. Over het algemeen zit er slechts 16 uur tussen. Zo blijft de vis te allen tijde vers en zal een goede smaak behouden blijven.

 

Bestel uw eigen verse tonijn

Uw tonijn in blik zal daarna klaar zijn voor de distributie. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen bij dit bedrijf. U gaat nooit te veel betalen voor de kwaliteit die geleverd wordt. Daarbij zal een bestelling altijd snel aan huis geleverd worden. Binnen een relatief korte tijd kunt u genieten van de tonijn en zult u weer een nieuwe draai aan uw visgerechten kunnen geven. U bent voorzien van de beste kwaliteit als u de tonijn van dit bedrijf in huis haalt.

https://deepblue.nu/