Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Wilt u gezellig uiteten bij een Italiaans restaurant in Breda?

Zou u een keertje uit eten willen gaan met familie, vrienden of collega’s, terwijl u geniet van elkaar en van heerlijk eten en drinken? Dan is het restaurant Barlucca wat voor u. Dit Italiaans restaurant in Breda is zeer sfeervol en de medewerkers hebben als wens om u een fantastische avond te geven. De klant staat hierin centraal, waarbij er zowel voor de kleine als grote portemonnee voldoende overheerlijke Italiaanse gerechten te vinden zijn. Geniet van heerlijk eten en lekkere wijn in het Italiaans restaurant in Breda en ervaar de sfeer in een warm en authentiek pand.

Een menukaart vol overheerlijke gerechten

De menukaart van het Italiaans restaurant in Breda is erg gevarieerd en gevuld met vele heerlijke Italiaanse gerechten. Hopelijk staat de ideale maaltijd er voor u ook bij. Bij Barculla kunt u onder meer terecht voor pizza’s, pasta’s, vleesgerechten en visgerechten. Verder is het driegangenmenu elke week weer anders ingevuld. Natuurlijk horen er tevens Italiaanse wijnen bij zo’n geweldige Italiaanse maaltijd. Laat u gedurende de avond verrassen door het eten, het drinken en de sfeer. Zo beleeft u een ontspannen avond, waarin u kunt genieten en ontspannen.

Bezoek het restaurant

In het Italiaans restaurant in Breda zelf is wel ruimte voor 200 personen. Dit geeft u de kans om in grote groepen samen te komen en in dit restaurant te genieten van een gezamenlijke maaltijd. Verder kunt u hier tevens terecht met kleine groepen. Daarnaast geldt dat u zelf kan bepalen, waarvoor u naar het restaurant gaat. Komt u voor een uitgebreide maaltijd of kiest u ervoor om snel een bijgerecht naar binnen te werken of misschien gewoon een kop koffie te drinken. Hoe het ook zij en wat u ook kiest, voelt u zich vooral welkom in het restaurant. De specialiteiten komen rechtstreeks uit de Italiaanse keuken. Laat u verrassen door het heerlijke eten. Bekijk de website voor meer informatie!