Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Vlaaien bestellen in Amersfoort

Ben je op zoek naar de lekkerste vlaaien in Amersfoort? Een vlaai is een ideale manier om even van het leven te genieten. Wat is er nou lekkerder dan een vlaai? Indien je hier wel trek in hebt, dan is het bedrijf Patisserie van Gent wat voor jou. Het bedrijf is ooit begonnen door een broodbakker met de achternaam Van Gent, wat de naam van het bedrijf verklaard. De afgelopen eeuw is het bedrijf enorm gegroeid terwijl het van generatie naar generatie overging. Ooit was het een broodbakkerij, maar nu kan je hier terecht voor allerlei lekkernijen. Je kan bij dit bedrijf veel meer doen dan alleen vlaaien bestellen.

Het assortiment

Naast de mogelijkheid om vlaaien te bestellen, is er namelijk ook de mogelijkheid om brood, vers belegde broodjes en bonbons aan te schaffen. Kom vooral kijken bij de winkel aangezien de uitstraling en ruimtelijk indeling van de winkel recentelijk is veranderd. Op deze manier kun je nog beter zien wat er in de winkel te koop is en wordt alles op een prettige manier gepresenteerd. De winkel in Amersfoort blijft graag vernieuwen en kijken naar wat er mogelijk is om hun klanten nog beter in hun behoeften te voorzien.

Ga langs of bestel

Indien gewenst, kun je natuurlijk een keertje de winkel bezoeken. Ga vooral langs als je wat lekkers wilt halen, maar ook als je een keertje wilt komen kijken naar de nieuwe uitstraling van het gebouw. Verder kun je ook vlaaien, bonbons of andere lekkernij bestellen indien je liever niet uit huis gaat. De bestellingen heb je al vrij snel in huis. Als je voor 22:00 uur iets bestelt, kan je de bestelling de volgende dag al ontvangen. Verder kun je natuurlijk de website verder bestuderen om zo meer informatie te achterhalen. Neem vooral contact op met de medewerkers van deze patisserie via de mail of telefonisch.

https://www.vangentpatisserie.nl/nl-nl/