Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Tip voor een romantische avond: een cocktailpakket bestellen

Je wil je vriend of vriendin eens flink verrassen. Spontaan of omdat je iets te vieren hebt. Je trouwdatum, of omdat je precies 16 weken en 3 dagen samen bent. Hoe dan ook: of je nou in het begin van je relatie staat of je wordt al dertig jaar naast elkaar wakker, een romantische avond organiseren voor je liefde is altijd goed. Zeker als je wat origineler bent dan een paar kaarsjes aansteken en een flesje wijn open trekken… Hierbij een paar tips voor een super romantische avond waarbij je een Cocktailpakket bestellen kunt bestellen bij MiMa Amsterdam. Succes gegarandeerd!

Zorg voor een goede timing

Timing is everything, hoor je vaak. Dat geldt natuurlijk helemaal voor een romantische avond. Als je weet dat je partner een super drukke en gestreste week heeft gehad en moe zal thuiskomen dan is het niet het uitgelezen moment voor een romantisch avondje. Je partner heeft dan waarschijnlijk wat meer behoefte aan lekker op de bank met een dekentje, een kopje thee, een koekje erbij of iets anders en een filmpje of serie op tv of Netflix kijken. Zo’n avond is dan wel weer handig om je partner vast te pijlen wat hij of zij de lekkerste cocktail ooit vond. Niet te opvallend vragen natuurlijk. Ondertussen kun je naar de website van MiMa Amsterdam om een cocktailpakket te bestellen. Nu nog een datum prikken en je bent al aardig op weg met de voorbereiding.

De avond zelf: cocktails zijn thuisbezorgd

De avond zelf waarop je een cocktailpakket gaat bestellen, zorg je voor een fijne ambiance. Dim het licht, steek kaarsjes aan, verse bloemen in de vaas en een gezellig muziekje op. Je partner voelt dat er iets aan de hand is maar kan de vinger er nog niet op leggen. Dan ontpop je je als cocktailshaker en vraagt je partner wat je voor hem of haar kunt maken. Een leuke avond gegarandeerd!