Multiuser agenda
Image default
Entertainment

Vind de beste pooltafel nieuw of tweedehands

Bent u bezig om een ontspanningsruimte in uw huis in te richten? Of zoekt u een nieuw speeltje voor de gasten van uw café of kantine? Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Pool- en biljarttafels sieren van oudsher een ruimte met een stijlvolle tint. Bezoekers blijven hangen om nog een extra spelletje te spelen. Rond de tafel komen mensen bij elkaar en gesprekken op gang. Nieuwe pooltafels kunnen op maat gemaakt worden. Voor een goedkoop alternatief kunt u overwegen om een pooltafel tweedehands aan te schaffen.

Veel pooltafels zijn nog in goede staat wanneer ze afgedankt worden

Eigenaren van pooltafels doen hun tafel vaak weg terwijl deze eigenlijk nog jaren meekan. Misschien hebben ze de ruimte nodig voor iets anders, of zijn de kinderen uit huis en wordt de tafel niet meer gebruikt. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement zijn ze zo enthousiast over gezamenlijk vertier dat ze deze prachtige biljart- en pooltafels opkopen. Waar nodig wordt er iets gerepareerd, maar meestal is de pooltafel in zo’n goede staat dat het direct tweedehands doorverkocht worden. Daardoor kunt u bij hen scherp geprijsde tweedehands modellen en moderne varianten vinden. Ze verkopen ook accessoires en andere amusementspelen en hun eigen lijn nieuwe pool- en biljarttafels.

Airhockeytafels, boksballen, tafelvoetbal en accessoires

Er zijn oneindig veel manieren om je te vermaken in gezelschap. Toegankelijke spellen zoals airhockey, tafelvoetbal en boksballen brengen de sfeer er direct in. Door elkaar uit te dagen is er iets om over te praten en leren mensen elkaar snel kennen. U kunt natuurlijk nieuwe producten bestellen, maar er is ook een groot aanbod beschikbaar waar u een tweedehands pooltafel vindt.

Simpelweg online bestellen

Brock Biljartfabriek & Amusement heeft een showroom in Bornerbroek, vlak bij Almelo. Daar produceren ze ook hun eigen lijn biljart- en pooltafels. U kunt deze vanuit heel Nederland online bestellen. In hun webshop vindt u naast nieuwe pooltafels ook een heleboel tweedehandse aanbiedingen voor biljartaccessoires en andere amusementspelen.      

https://www.biljartfabriek.nl/