Multiuser agenda
Image default
Mode en Kleding

4 tips om de beste pasjeshouder te kiezen als professionele adviseur

4 tips om de beste pasjeshouder te kiezen als professionele adviseur

Het zijn van een professionele consultant in een bepaalde branche kan je veel voordelen bieden. Het betekent echter ook dat je alleen moet werken om klanten te krijgen. Daarom zijn visitekaartjes belangrijk voor een professionele adviseur. Hun ontwerp is echter niet het enige dat telt. In feite is het ook belangrijk hoe ze worden gedragen en hoe gemakkelijk ze toegankelijk zijn. Die schijnbaar triviale dingen kunnen het verschil maken tussen het krijgen van een grote klant en het verliezen van een. Om te voorkomen dat je klanten verliest door de lange tijd die je besteedt aan het zoeken naar je visitekaartjes, moet je ze in een pasjeshouder doen. Je kunt echter in de war raken bij het kiezen van een pasjeshouder vanwege de vele opties op de markt. Om je daarbij te helpen volgen hier 4 tips om de beste kaarthouder voor een professionele adviseur te kiezen.

Denk na over de bruikbaarheid ervan

Allereerst moet het gemakkelijk zijn om visitekaartjes uit de pasjeshouder te halen en gemakkelijk terug te plaatsen. Het kan vervelend zijn als je haast hebt, en je visitekaartjes vallen er altijd uit en raken zoek. Zoiets zal niet alleen voorkomen dat je visitekaartjes je potentiële klanten bereiken, maar het zorgt er ook voor dat je er onhandig en onprofessioneel uitziet.

Denk aan de capaciteit

Vervolgens moet je opletten hoeveel kaarten er in de houder passen. Als je een consultant bent die veel visitekaartjes heeft om te delen, dan is het verstandig om een ​​ pasjeshouder uitschuifbaar aan te schaffen die veel kaartjes kan bevatten. Anders heb je misschien te veel kaarten in je zak, waardoor je moeilijk kunt vinden wat je zoekt als je ze nodig hebt.

Denk aan de grootte ervan

Vervolgens doet de grootte er toe. Sommige mensen houden van grote pasjeshouders, zodat ze gemakkelijk hun handen erin kunnen steken en de visitekaartjes er snel uit kunnen halen. Anderen geven de voorkeur aan kleine die ze gemakkelijk in hun zakken of tas kunnen stoppen, zodat ze zich niet ongemakkelijk voelen om ze met zich mee te dragen. Als je verschillende soorten pasjeshouders wilt hebben voor verschillende gelegenheden of voor verschillende leden van je team, dan is het belangrijk dat ze ook verschillende maten hebben, zodat iedereen zich er prettig bij voelt.

Bedenk hoe je het gaat meenemen

Ten slotte moet je nadenken over hoe je de pasjeshouder heren zelf wilt dragen. Er zijn verschillende soorten en stijlen pasjeshouders die je op de markt kunt vinden. De meeste passen in je zakken, zoals de reiskaarthouder of de roestvrijstalen pasjeshouder. Er zijn echter ook modellen die een extra groot formaat hebben of die bedoeld zijn om niet in een zak te stoppen zoals de pasjeshouder met polsbandje. Het hangt natuurlijk allemaal af van je behoeften, voorkeuren en gewoonten. Als je een eenvoudig persoon bent, dan zou een houder van een reiskaart in orde moeten zijn voor je. Ben je echter iemand die het vaak onprettig vindt als je te veel spullen in je zakken hebt, dan is een pasjeshouder met polsbandje wellicht de perfecte keuze voor jou.