Multiuser agenda
Image default
Aanbiedingen

Smart Touch Bluetooth-luidspreker met nachtlampje, een van de betere modellen op dit moment

Met de duizenden Bluetooth-luidsprekers met stereoluidsprekers die elk jaar de markt overspoelen, is het een verfrissende verandering om een ​​merkloos merk en model te ontdekken dat alles biedt wat u nodig hebt in een Bluetooth-luidspreker, en nog veel meer. Omdat dit een merkloze luidspreker is, zullen we ernaar verwijzen als de beste Bluetooth speaker met Color Changing, nachtlampje.

Deze generieke Bluetooth-luidspreker biedt een groot aantal geweldige functies, zoals de kleur veranderende chromotherapie-instelling, de dimbare instelling voor warm wit licht, de mogelijkheid om muziek rechtstreeks van een TF-kaart af te spelen, USB-opladen, en de keuze om deze via de TF-kaart aan te sluiten op uw apparaten. Bluetooth om naar muziek te luisteren of om te bellen.

 

Veel generieke sprekers worden nu behoorlijk populair online omdat ze veel van dezelfde functies en functies bieden als van de geavanceerde technologie. Een andere belangrijke factor is de prijs van generieke luidsprekers , die honderden dollars goedkoper kan zijn dan de leidende merken in de markt, zoals de Bose Soundlink draagbare luidspreker  of zelfs de JBL Flip .  Als u niet iemand bent die alleen producten selecteert vanwege de merknaam, dan is deze generieke spreker de moeite waard om er een beetje tijd aan te besteden.

Je kunt met deze slimme Bluetooth speaker makkelijk 10 uur genieten van muziek

Wanneer de luidspreker volledig is opgeladen, kunt u ervan uitgaan dat u er gemiddeld 10 uur entertainment vanaf krijgt voordat deze moet worden opgeladen. De oplaadtijd is 4 uur van leeg naar vol. Met betrekking tot de geluidskwaliteit zijn er beter klinkende luidsprekers, maar voor de prijs van de luidspreker is deze eigenlijk heel goed. In tegenstelling tot veel generieke speakers die goedkope componenten bevatten, lijkt deze luidspreker gebruik te maken van een behoorlijk fatsoenlijke geluidstechnologie, en bij een volume van ongeveer 80% is het geluid helder en niet vervormd.

Deze luidspreker zou een schitterende instapluidspreker voor kinderen en tieners zijn, en de toegevoegde functie van verlichting maakt het ook een leuke keuze terwijl het voldoende verlichting biedt voor diegenen die liever niet in het donker slapen.

Voordelen van de Smart Touch Bluetooth-luidspreker

  • Eerste belangrijke factor is het lage prijskaartje met een aantal functies die het biedt. Dit is normaal niet het geval voor een dergelijk multifunctioneel artikel.
  • De kleurveranderende functies maken het perfect voor jongere kinderen en ’s avonds gebruik van de tijd.
  • Een behuizing van hoge kwaliteit maakt de luidsprekers zo robuust als aantrekkelijk.
  • Een geweldige instapplak voor jonge kinderen en mensen die bang zijn in het donker.
https://www.iiav.nl/draadloze-speakers/