Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Leer alles over outdoor cooking

Ben jij een echte liefhebber van outdoor cooking? In de zomer lekker oergezellig barbecueën met vrienden of familie? Wanneer je nu een gevorderde barbecuer of juist net begonnen bent met outdoor cooking dan heeft OUTDOOR OUTFITTER in Overasselt, nabij Nijmegen, uitdagende workshops om jouw de kunst van het buiten koken te leren. Zo zijn er onder andere workshops in oerkoken, messenslijpen, geheimen van de Dutch Oven en gezond barbecueën en grillen.

Outdoor cooking workshops

De workshop oerkoken is een doe-les waar je op een rustgevende manier leert buiten koken. Er wordt op een respectvolle manier gebruikgemaakt van biologische seizoensingrediënten. Samen met de buitenkoks van OUTDOOR OUTFITTER leer je de juiste manieren om gietijzeren pannen te gebruiken en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Tot slot maak je samen een oerlekker driegangenmenu met een Dutch Oven gietijzeren pan en de Zuid-Afrikaanse Potjie. Ook is er de workshop gezond barbecueën en grillen. Om een barbecue hangt vaak veel rook en het kookresultaat is niet altijd zoals van tevoren gepland. Wil jij meer weten over gezond barbecueën, probeer dan deze workshop! De workshop messenslijpen leert jou het belang en de beginselen van de kunst van dit vak. Een scherp mes bepaalt in grote mate de kwaliteit, snelheid en plezier in het werk. Tot slot is er de ‘Geheimen van de Dutch Oven’ workshop hierbij leer je koken met een met een gietijzeren Dutch Oven pan boven hete kolen. Dit is een manier van koken die iedereen een keer geprobeerd moet hebben. De outdoor cooking workshops worden geregeld georganiseerd door OUTDOOR OUTFITTER.

Wil jij starten met een workshop?

De workshops van OUTDOOR OUTFITTER worden in groepsverband georganiseerd. Hier kun je samen met een vriend of partner aan deelnemen, maar het is ook mogelijk om met een grote groep van maximaal achttien personen de gehele workshop te boeken. Start nu jouw workshop in outdoor cooking naar keuze. Wil je na je workshops jouw Dutch Oven, tuinhaard met bakplaat of onderhoudsmaterialen aanschaffen? Dit is zeer zeker mogelijk. OUTDOOR OUTFITTER is ook de leverancier voor al jouw outdoor cooking producten.