Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

In Rotterdam komen wonen en terecht bij deze tandarts in Rotterdam

Ben je pas in Rotterdam komen wonen? Dan heb je waarschijnlijk ook een nieuwe tandarts nodig. Bij Tandartspraktijk Dentia in Rotterdam kun je profiteren van complete tandheelkundige zorg onder één dak. Dat houdt in dat je voor alle verschillende behandelingen aan je gebit terecht kun bij de één tandartspraktijk. Bij Tandarts Rotterdam (Dentia) stellen ze prioriteit aan persoonlijke aandacht aan alle patienten. Je wilt natuurlijk na een bezoek aan de tandarts niet alleen een behandeling achter de rug hebben, je wilt ook genieten van een mooi gebit. Dan ben je bij tandartspraktijk Dentia aan het juiste adres.

Nieuwe patienten zijn altijd welkom.

Of je nou last hebt van kiespijn of gewoon langs wilt gekomen voor een algemene controle, bij tandartspraktijk Dentia kun je vrijwel altijd terecht voor een afspraak. De tandartsen van Dentia hebben ruime ervaringen met alle soorten behandelingen, bovendien maakt Dentia gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Voor welke behandelingen kan ik terecht bij deze tandarts in Rotterdam?

– Algemene controles

– Reparatie van klikgebit

– Kunstgebit controles

– Implantologie en het maken van implantaten

– Kronen

– Bruggen

– Protheses voor het gebit

– Kiespijn

– Wortelkanaalbehandelingen

Wat tandartspraktijk Dentia anders maakt als Tandarts in Rotterdam

In een multiculturele stad als Rotterdam komt het vaak voor, zo zijn er genoeg inwoners die geen goede beheersing hebben van de Nederlandse taal hebben – zij kunnen het voorkeur hebben om een behandelaar te kiezen die hun eigen taal spreekt. Als dit een van uw wensen zijn zit u bij deze tandarts in Rotterdam zeker goed!

Over de medewerkers van Dentia

Alle personeelsleden bij Dentia hebben hun eigen functie en zorgen ervoor dat alle patienten terecht kunnen voor een goede behandeling bij de tandarts, het team van deze tandartspraktijk bestaat uit negen verschillende tandartsen die ervoor zorgen dat u de beste behandeling krijgt u zich maar kan wensen.

Bespaar u zelf een hoop ellende, doe altijd goed onderzoek bij het kiezen van een tandarts – controleer of zij zijn aangesloten bij uw zorgverzekeraar en of zij de behandelingen die u nodig heeft wel verzorgen. Dentia is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Heeft u last van uw gebit? Wacht niet langer en maak direct een afspraak bij Dentia, de vriendelijke telefonistes van deze tandartspraktijk helpen u graag met het maken van een afspraak.

Wilt u toch liever langskomen om een afspraak te maken? Dat kan! Tandartspraktijkdentia is op werkdagen geopend vanaf 08:30 tot 17:30 en te bezoeken op het onderstaande adres:

Beukelsdijk 159A3022 DE, Rotterdam (klik voor Google maps)
010-3074288