Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Lekkage in de badkamer? Lees dan snel ons artikel!

 

Een lekkage in de badkamer kan allerlei oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is een scheur in één van de badkamertegels of een probleem met het kitwerk. In dit artikel leest u welke oorzaak nog meer veel voor komt en hoe u checkt of dit de oorzaak ook echt is van uw lekkage in de badkamer.

Check het doucheputje

Wat veel mensen vergeten is dat het doucheputje ook kan lekken. De randen om het doucheputje – de voegen of het kitwerk – kan namelijk aangetast zijn en een lekkage veroorzaken. Door het kitwerk of de voegen van het doucheputje te checken op scheuren, kunt u nagaan of de lekkage mogelijk van het putje afkomt. Wanneer u geen scheuren ziet zitten, kan het nog steeds zo zijn dat het water door de voegen of kitwerk lekt. Pak om dit te checken een scherp voorwerp en kijk daarmee of het kitwerk los zit aan de zijkanten. Als het scherpe voorwerp tussen de rand en het kitwerk te krijgen is, is de kans groot dat de lekkage hier vandaan komt.

Lekkage en nu?

U bent erachter gekomen dat de lekkage dus waarschijnlijk van het doucheputje vandaan komt en wil dit zo snel mogelijk opgelost hebben, maar u vraagt zich af hoe. SAM Loodgieter Leiden beschikt over een team van experts die ervoor zorgen dat uw lekkage in no time wordt verholpen. Ze halen uw huidige doucheputje er voorzichtig uit en plaatsen – wanneer nodig – een nieuw doucheputje. Daarnaast kunnen ze ook het kit- of voegwerk voor u vernieuwen. Onze professionals zijn capabel genoeg om elke lekkage binnen een uur op te lossen. Bel SAM Loodgieter Leiden en maak een afspraak met een van onze experts bij u in de buurt!