Multiuser agenda
Image default
Dienstverlening

Online adverteren uitbesteden? Neem contact op met Your Business Online

Van de laatste trends op het gebied van internet platforms is Your Business Online volledig op de hoogte. Dankzij warme, regelmatige contacten met de Nederlandse hoofdbureaus van onder meer Facebook en Instagram weet dit social media bureau wat er leeft, wat passé is en wat we in de nabije toekomst mogen verwachten.

Presenteer je producten/diensten online

Het mooie en tegelijkertijd lastige van sociale media is dat de ontwikkeling ervan nooit stil staat. In een super snel tempo kan iets zomaar ineens ‘in de mode zijn’ en even zo vlug zal de interesse verdwenen zijn. Als je zaken of diensten verkoopt, is het essentieel dat je die aanbiedt via de online kanalen. We kopen met z’n allen meer en vaker via websites en apps. Zelfs grote, dure aankopen doen we vanachter onze telefoon of tablet. Het is zaak jouw artikelen en expertise op veel plekken te presenteren. Binnen je Insta en Facebook pagina, op LinkedIn en Pinterest. En laten we adverteren op YouTube niet vergeten.

Plaats originele video’s

Om een beetje hulp te krijgen bij de verkoop kun je overwegen een influencer in te schakelen. Kies wel voor iemand die de meerwaarde van jouw artikelen ziet. Net als in de ‘echte wereld’ worden ‘neppraatjes’ online niet op prijs gesteld; eerlijkheid overwint altijd. Mooie teksten, logo’s en foto’s zijn belangrijk. Zeker om de herkenbaarheid te vergroten. Aanvullend zijn originele video’s tegenwoordig een must. Het maken en editen van filmpjes kost tijd. Verkijk je daar niet op. We raden je dan ook aan in het begin niet al te veel video’s achter elkaar te posten. Je fans raken daaraan gewend en als de frequentie na verloop van tijd afneemt, zullen ze teleurgesteld zijn. In dit kader moet je maar bedenken dat iedereen het heel druk heeft en dat het dus slimmer is om zo af en toe iets moois te plaatsen.

Extra tip

Een tip die we tot slot nog geven, is in zee te gaan met een expert die alles uit online media haalt. Neem social media bureau Your Business Online. Dit bureau heeft alle expertise in huis die jij nodig hebt. Je kunt Your Business Online inschakelen voor één enkele online strategie. Het is ook mogelijk al je activiteiten op Facebook en Instagram uit te besteden.