Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

de vries – uw koeriersdienst in harderwijk en omgeving

Koeriersdienst Harderwijk

Op zoek naar een betrouwbare koeriersdienst met veel ervaring in uw regio? koeriersdienst Harderwijk van de Vries uit Putten is dan de beste optie voor u. Zij leveren pakketten in de omgeving van Harderwijk. Deze koeriersdienst Harderwijk heeft meer dan 35 jaar ervaring en weet wat de behoefte van de klanten zijn.  Van klant tot klant 

Koeriersdienst de Vries is servicegericht. Door de jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek weten zij wat het belang is van een persoonlijke aanpak. Zij zijn bekend met de omgeving van Gelderland en de plaatselijke gebruiken. Bij koeriersdienst Harderwijk wordt niet van deur tot deur geleverd, maar er wordt van klant tot klant geleverd. U geniet altijd van een persoonlijke aanpak van uw bestelling. 

Moderne middelen

U kunt online eenvoudig uw pakket aanmelden. Wanneer het verzendproces aan de gang is, kunt u middels een track & trace code uw pakket de hele reis volgen. U ziet precies wanneer het pakket op bestemming is aangekomen. Deze koeriersdienst Harderwijk biedt tarieven op maat. Afhankelijk van de soort levering, pakket en gewicht wordt een prijs berekend. 

Geniet van een koeriersdienst bij u in de regio. Wilt u meer informatie over de verzendtijden en tarieven? Neem dan een kijkje op de website. U kunt direct contact opnemen per telefoon of via het contactformulier online.