Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

WSNP Afgewezen? Schuldsanering

Er zijn bepaalde zaken die er toe doen waarbij u niet meer tot de schuldsanering WSNP wordt toegelaten. Deze afwijzingen kunnen te maken hebben met de schulden die u heeft opgebouwd en als er een grote kans is dat de schuldeisers hun geld niet zullen krijgen, dit zijn verplichten waarbij u moet voldoen.
Ook wanneer er uit andere zaken is gebleken dat u uw afspraken niet bent nagekomen is er grote kan dat de WSNP afgewezen zal worden.

Zo zijn er bepaalde zaken die belangrijk zijn. Je kunt meer informatie opvragen via deze website: https://www.afgewezenwsnp.nl. – Wist je dat deze advocaten je in de meeste gevallen gratis helpen? Je kunt gratis advies en informatie inwinnen (het is volledig vrijblijvend). Deze advocaten werken op pro deo basis, dat houdt dus in dat de overheid deze advocaten betaald om voor jou een goede wsnp regeling te regelen wanneer deze is afgewezen.

Wat is een voorbeeld van een WSNP afgewezen zaak?

WSNP afgewezen heeft te maken met verschillende zaken, bijvoorbeeld wanneer je in schulden bent beland door een fout. Zo zijn er in de afgelopen jaren steeds meer jongeren die torenhoge schulden hebben opgebouwd door telefoonrekeningen niet te betalen. Als je je ook in zo’n situatie bevindt, neem dan snel contact op met de website hierboven. Zij helpen je snel met het regelen van een wsnp zaak. In deze gevallen (bij een afgewezen WSNP), zal de rechter-commisaris de belissing nemen. De uitspraak zal dan ook worden vastgelegd in een vonnis. Je kunt binnen 8 dagen nog in hoger beroep gaan, als je dat niet doet dan heb je dus geen recht op schuldsanering en zullen de schulden zich hoger opbouwen.