Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Dé leverancier van (h)eerlijke zuivelproducten in Hoeksche Waard

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig op zoek naar puur natuur en dat zoeken ze ook in de voeding die ze aanschaffen. Melkveebedrijf Commijs is een leverancier van zuivelproducten in Maasdam, gemeente Hoeksche Waard, die de smaak van vroeger weer terugbrengt in de Nederlandse huishoudens. Zij verkopen allerlei producten, zoals vla, yoghurt, kwark, karnemelk en andere melkproducten die direct afkomstig zijn van de koeien die bij dit bedrijf worden gehouden. Daar vind je bijvoorbeeld weer echte gekarnde roomboter, waar de generaties voor ons ook zo van genoten. Een bezoekje aan deze leverancier van zuivelproducten is een reisje naar Hoeksche Waard meer dan waard.

Heerlijke en eerlijke producten

Als je deze boerderij bezoekt, dan word je niet teleurgesteld. De meeste van de ingrediënten zijn te vinden op de boerderij en daar worden geen extra stoffen aan toegevoegd. Daarbij wordt het dan ook weer direct goed duidelijk waar onze zuivelproducten eigenlijk precies vandaan komen, want in de supermarkt is dat lang niet altijd even duidelijk. Het boerenleven en de consument worden dichter bij elkaar gebracht en dat levert meer waardering op voor het landschap en de boerderij. En als je weet waar je boter, melk, room, vla, yoghurt, karnemelk en kwark vandaan komen, dan smaken ze automatisch ook een stuk lekkerder. Eerlijker en heerlijker dan deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche waard jou kan bieden, kan haast niet.

Maak er een leuk dagje van

Als je een bezoekje brengt aan Melkveebedrijf Commijs in Maasdam, dan is de zuivelwinkel natuurlijk de reden waarom je gaat. Maar bij deze leverancier van zuivelproducten in Hoeksche Waard kun je meer. Je kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in de stallen en de koeien zien waarvan de producten afkomstig zijn. Bekijk het melken, knuffel de kalfjes en neem plaats op het terras. Daar geniet je aan het einde van je bezoek van een heerlijk vers gemaakt ijsje, terwijl je kinderen spelen op de hooiberg en de speeltoestellen.