Multiuser agenda
Image default
Bedrijven

Eersteklas ledlampen waar u jaren mee vooruit kunt

Wilt u een aantal nieuwe ledlampen kopen voor thuis of op de zaak? Bijvoorbeeld LED verlichting bedrijfshal, vers winkel of kapperszaak? U kunt zich vrijblijvend laten informeren door led-specialist Led Design Holland. Deze Bredase firma heeft klanten in allerlei segmenten, denkt u aan Verenigingen van Eigenaren, showrooms, winkels en de industrie. LDH heeft op haar website veel achtergrondinformatie staan over led-licht in het algemeen. Specifieke gegevens over industriële ledlampen (fabrieken, magazijnen en werkplaatsen), leds voor kantoorpanden en shops vindt u ook op www.leddesignholland.nl.

Leds blinken uit in zuinigheid, efficiëntie én levensduur. Dit heeft te maken met het principe van de ledlamp. Een led werkt op elektroden en verspilt geen energie. U kunt ervan uitgaan dat een gemiddeld led-armatuur zeker 25 jaar meegaat. Kiezen voor led betekent dat de energierekening structureel omlaag gaat en dat de investeringskosten dalen. Er zijn tegenwoordig zowel witte als blauwe, infrarode en meerkleurige ledlampen te koop. Qua fitting zijn de meest gangbare opties: E27 (grote fitting), E14 (kleine fitting), GU10 (bajonetsluiting) en GU5.3 / MR16 (bipin-voet / steekvoet). Voor iedere ledlamp geldt dat die direct genoeg licht geeft.

Over verschillende modellen lampen kan het Led Design Holland-team u informeren. Veel verkochte leds zijn buitenlampen, dim-modellen, panelen spots, strips, led-Tl’s en kweeklampen. Om de juiste keuze te kunnen maken, moet u zich afvragen: wat is de functie van de lichtbron? Gaat het om algemene basisverlichting, om het creëren van sfeer of om het plaatsen van accenten? Zoekt u decoratieve verlichting of juist lampen om bij de werken? Als u Led Design Holland inschakelt, komen dit soort vragen zeker aan de orde. Er wordt namelijk een lichtplan op maat gemaakt. Dit plan bevat een 3D-weergave van de ruimte waar het omgaat. Er worden specifieke ledlampen aanbevolen. Ook staan er adviezen in over de plekken waar de leds idealiter opgehangen moeten worden. De kosten? Die staan vanzelfsprekend in het lichtplan.

Wat denkt u? Is het tijd voor een kennismakingsgesprek met LDH om u goed te laten informeren over LED winkelverlichting? We geven u alvast het telefoonnummer en het emailadres: 076 – 888 3300, info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/