Multiuser agenda
Image default
Eten en drinken

Bij deze boer kun je een lokaal vleespakket bestellen uit Noord-Holland

Ben je op zoek naar kwalitatieve en eerlijke dierlijke producten? De gepassioneerde familie achter de webwinkel Heerlijkvandeboer.nl staat voor jou klaar. Op hun boerderij in Schellinkhout in Noord-Holland, houden zij koeien van een dubbeldoelras. De koeien van deze boer hebben als doel om melk te produceren om te verwerken in zuivelproducten. Na een welverdiend pensioen, wordt het vlees van de koe verwerkt door een lokale slager. Hier wordt het vlees verwerkt in een lokaal en duurzaam vleespakket, die u eenvoudig kunt bestellen in de webwinkel of kunt kopen op de boerderij in Noord-Holland.

Koop met een gerust hart lokaal en duurzaam vlees

Wil je een lokaal vleespakket bestellen bij dit familiebedrijf uit Noord-Holland? Je hebt keuze uit meerdere vleespakketten: het luxe pakket, het gemakspakket, pakket A of pakket B. Ieder pakket is samengesteld van het duurzame vlees van de dubbeldoelraskoeien op deze boerderij. Deze duurzame boer werkt samen met boerderijen in de buurt met dezelfde ideologie wanneer de vraag groter is dan het aanbod. Op deze manier kun je met een gerust hart een duurzaam vleespakket bestellen met lokaal vlees uit Noord-Holland.

Krijg inzicht in de levens van de koeien op deze boerderij

Ben je benieuwd hoe de koe leeft op de boerderij in het dorp Schellinkhout in Noord-Holland? Je bent van harte welkom bij deze boer om een kijkje te nemen op deze duurzame boerderij. Knuffel met de kalfjes en loop door de stallen. Zo krijg je meer inzicht in het leven dat de koeien op deze boerderij leiden. Breng daarna een bezoekje aan de boerderijwinkel waar je heerlijke zuivelproducten en vleesproducten kunt kopen. Een vleespakket kun je bestellen in heel Noord-Holland en wordt tegen een kleine vergoeding bij jou voor de deur bezorgd.

Bestel een vleespakket via de website van deze boerderij

Ontdek de kwaliteit van duurzaam en lokaal vlees door een vleespakket te bestellen bij deze boerderij in Noord-Holland. Bestel je pakket online via de website of breng een bezoek aan de boerderijwinkel in Schellinkhout in Noord-Holland. Heb je een vraag over je bestelling of wil je meer informatie over de koeien op deze boerderij? Je kunt contact opnemen met dit familiebedrijf via de bedrijfswebsite van deze boerderij.

https://www.heerlijkvandeboer.nl/