Multiuser agenda
Image default
Mode en Kleding

Welk type bh kies je met grote borsten?

Welk type bh kies je met grote borsten?

 

Er heerst nog wel eens de nodige discussie over het feit dat vrouwen met kleinere borsten minder ondersteuning nog hebben in hun bh. Toch is dit volkomen onzin. Het maak namelijk voor de kans op beschadigd borstweefsel absoluut niet uit of je nu grote of kleine borsten hebt, want in beide gevallen is de kans even groot. Uiteraard zit er wel verschil in de praktische ongemakken die grote borsten natuurlijk veel eerder met zich meebrengen ten opzichte van kleinere borsten. Denk alleen maar eens aan het uitzoeken van een bh of bikini of tijdens het sporten, wanneer je borsten alle kanten op gaan. Zoals je ziet is er dus wel degelijk een verschil. Dus heb jij grote borsten en vind je het lastig een goede bh te kiezen, let dan eens op deze tips.

 

Zorg voor een bh met push up

 

Het klinkt misschien gek, maar wanneer jij grote borsten hebt, is een bh met push up een absolute must have. Niet alleen normale bh, maar ook wanneer je toe bent aan een nieuwe bikini, is het handig in de winkel bij badmode te kijken naar de push up variant. Push up zorgt er namelijk voor, dat het contact met je borsten beter is, waardoor het gewicht beter kan worden verdeeld over de beide bandjes over de schouders. 

 

Sporten 

 

Vooral tijdens het sporten kunnen er bij grotere borsten nogal eens wat ongemakken ontstaan. Het is daarom extra belangrijk dat je als vrouw zorgt dat je een goed sport bh high support draagt. Je zult namelijk merken, dat wanneer je dit doet, je borsten veel strakker tegen je lichaam worden gedrukt, waardoor de kans op vervelende bewegingen een stuk kleiner wordt. 

 

Zwemmen

 

Ga je zwemmen, dan zal je al snel merken dat het een flinke uitdaging wordt om een geschikte bikini te vinden. Logisch, aangezien een grotere bikini maat meestal niet is te vinden bij een doorsnee winkel. Je zult dus al op zoek moeten naar een speciaalzaak of online op pad moeten.

 

Welke bh’s zijn een no-go

 

Met grote borsten is het helaas niet mogelijk om iedere bh te kunnen dragen. De reden is dat ze niet allemaal genoeg ondersteuning bieden om je de hele dag te kunnen ontlasten. Het is daarom dus belangrijk, dat jij voor jezelf bepaald wat je wel of niet fijn vindt zitten. Een balconette bh bijvoorbeeld, dat is een bh die een stuk lager is dan een normale bh. Als je borsten er dan bijna uitvallen voor je gevoel, dan is dit natuurlijk geen pretje.