Multiuser agenda
Image default
Auto's en Motoren

Na de theoriecursus direct slagen voor het motorexamen lukt samen met 123-theorie

Woon jij in Amsterdam en ben je gestart met het halen van je motorrijbewijs? Heb je net je eerste praktijkles gehad of heb je al flink wat lessen gehad en ben je bijna zo ver dat je mag gaan afrijden op het praktijkexamen? Wil je het liefste ver van te voren het theoriegedeelte halen of heb je een beetje haast omdat je dus bijna mag afrijden? Geen stress, geen zorgen, kom gewoon meedoen met onze cursus motortheorie Amsterdam van 123-theorie. Jij zal na afloop van de cursus direct slagen voor het theorie examen.

Wat is de duur van de motor theoriecursus?

1 dag. Ja, je leest het echt goed. 1 dag. Dat is de duur van onze theoriecursus. Eigenlijk zelfs maar 1 ochtend, want na het middaguur ga je naar het CBR om je theorie examen te maken. Niks wekenlang blokken boven de boeken, of meerdere cursusdagen hebben. Wij leren jou gewoon alle theorie aan op 1 ochtend.

Misschien denk je dat het onmogelijk is om alle theorie binnen een ochtend aan te leren. Of ben je bang dat je na het examen alle theorie binnen no time weer vergeten bent. Dit is gelukkig allebei niet waar. Wij hebben echt aan een ochtend genoeg. We beginnen overigens wel vroeg, er wordt van je verwacht dat je om 07.00 op de leslocatie aanwezig bent. Door onze unieke lesmethode weten we jou in korte tijd alle theorie die je moet kennen aan te leren, op zo’n goede manier dat je het echt niet meer vergeet. En moet je een keer wat dieper graven om bepaalde theorie weer boven te krijgen? Denk dan aan de handige ezelsbruggetjes, tips en trucs die je van ons hebt geleerd. We weten zeker dat je het dan meteen weer weet!

Examen aanvragen zelf doen of uitbesteden?

Wij krijgen regelmatig de volgende vraag: moet ik zelf mijn theorie examen aanvragen of wordt dit voor mij geregeld? Dit mag je helemaal zelf kiezen. Je kan en mag jouw examen zelf aanvragen bij het CBR. Maar je kan de aanvraag ook aan ons overlaten. Soms is de wachttijd voor een examen wat langer, maar bij ons ben je verzekerd van een korte wachttijd. Wanneer laten we jou razendsnel slagen?

https://www.123-theorie.nl/