Multiuser agenda
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de meest geschikte accessoires voor in een tas?

Wat zijn de meest geschikte accessoires voor in een tas?

Het is vervelend als je veel spullen hebt in je tas en je een hele grote tas hebt. Als je iets snel nodig hebt zul je zien dat je het nooit gaat vinden. Waarom dat dan is? Omdat de tas te vol is en overal ligt van alles. De tas beweegt ook nog eens mee waardoor je dus ook nog alle spullen erin meebeweegt.

 

Wat is handig om te hebben?

Wat je vaak terugziet bij tassen die geen aparte vakjes hebben en dus gewoon één grote tas zijn, is dat ze een klein tasje er als het ware in hangen. Dit is ervoor bedoeld dat je kleinere wat belangrijkere dingen apart kunt opslaan. Als je dus snel iets nodig hebt bijvoorbeeld je portemonnee en hij zit daarin, dan kun je hem zo vinden.

 

Dit soort tasjes noemen ze ook wel een portemonnee tasje. Dit betekent natuurlijk niet dat je er niks anders in kan doen dan alleen een portemonnee, je kunt er ook gewoon je sleutels in doen of losgeld. Wat jij handig vindt en erin past kun jij gewoon erin doen. Vooral als je bijvoorbeeld zo een grote schoudertas heren hebt die je altijd bij mannen ziet is het begrijpelijk dat je je spullen snel kwijtraakt.

 

Je krijgt dan paniek en gaat je afvragen waar je alles gelaten hebt en hoe het kan dat het kwijt is. Dit terwijl het helemaal niet kwijt is. Je kunt ze vaak ook los kopen en soms zitten ze in een tas al verwerkt. Bij mannen tassen zul je ze niet snel terugzien als standaard erbij, maar dat betekend niet dat je ze er niet bij kan kopen. Het enige verschil is dan dat als je hem los koopt hij nergens aan vast zit, maar hij is zeker nog wel zichtbaar door de grootte.

 

Wat zit er dan in een standaard tas?

Dit verschilt ook enorm per tas en per merk. De een heeft wel kleine vakjes ernaast of zo een extra portemonnee tasje. Meestal hebben tassen dames deze wel en de tassen heren dan weer niet. Dit vooral omdat het eigenlijk ook wel bekend is dat dames veel meer spullen met zich meedragen dan mannen. Vrouwen willen graag voor de zekerheid dingen meenemen. Deze drang hebben mannen dan weer niet zo snel. Ook hebben vrouwen veel meer spullen voor alles en die moeten ze dan ook weer ergens kwijt natuurlijk.