Multiuser agenda
Image default
Mode en Kleding

Wat is de kracht van katoenen colberts?

Katoenen colberts kunnen een stempel op de wereld drukken. Ze zijn fraai en ze zijn tijdloos; daarom verdienen ze een plekje in elke kledingkast. Of je nu katoenen colberts in zakelijke uitvoeringen zoekt of juist kiest voor een meer casual bloemenprint of stippenpatroon, bij Blue Industry vind je precies waar je naar op zoek bent. Deze kledingspecialist heeft een breed aanbod fraaie, moderne kledingstukken voor je in petto. Ook vind je hier een uitgebreid scala aan stoffen, kleuren en texturen, waaronder de leukste katoenen colberts in leuke varianten. De collectie van deze kledingspecialist is gebaseerd op een maatschappij die in beweging is. Ze zeggen dat kleding de man maakt, maar andersom is het ook zo dat de man de kleding maakt. Kleding is de ultieme manier om uitdrukking te geven aan wie je bent en hoe je in het leven staat. Je kledingstijl zegt veel over je persoonlijkheid, over je dromen en je ambities.

Ontdek het unieke, visuele handschrift van deze designer

De liefde voor kleding zit bij Blue Industry in het bloed. Dat merk je aan het eigen handschrift dat deze kledingspeciaalzaak in Rotterdam hanteert. De ontwerpen voor de katoenen colberts zijn uitgesproken en ambitieus. Ze hebben de ideale pasvorm. Doe vandaag nog inspiratie op en ontdek waarom de professionals bij dit bedrijf zo enthousiast worden van wat ze doen. Een nieuw seizoen voor mode staat altijd voor de deur, vandaar dat het label iedere paar maanden een nieuwe lijn uitbrengt met de fraaiste ontwerpen jassen, T-shirts, broeken en natuurlijk ook katoenen colberts. De professionals hebben oog voor detail en een neus voor afwerking.

Koop jouw toegepaste American sportswear

Vandaag de dag overheerst American sportswear de modewereld. Blue Industry combineert American sportswear met een stijl van casual en chique. Zo ontstaat een unieke combinatie van stijl en draagcomfort. De leukste katoenen colberts doen in draaggemak niet onder voor hun comfortabele tegenhangers, ondanks het stijlvolle ontwerp. Deze colberts vormen de kern van het moderne kledinglabel.

https://www.blueindustry.nl/nl/