Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Repromat

Een bezoek aan de showroom van Repromat heeft mij doen besluiten om daar mijn grootformaat printer aan te schaffen. Als architect ben ik sterk afhankelijk van een grootformaat printer. Dagelijks moeten er grote bouwtekeningen worden geprint. Als de printer het begeeft dan bestaat de kans dat projecten tijdelijk komen stil te liggen met alle gevolgen van dien. Bij mijn vorige printer was dit het geval en dat heeft de nodige problemen veroorzaakt. Nu moet ik toegeven dat dit ook deels mijn eigen fout was. Mijn vorige printer heb ik namelijk aangeschaft zonder een servicecontract. Dat betekent dat er na de garantietermijn van 1 jaar geen mogelijkheid is om het apparaat kosteloos te laten repareren. Toen het apparaat na anderhalf jaar in storing kwam te staan moest ik flink betalen om het te laten repareren. Het was een gepeperde rekening van honderden Euro’s. Allereerst moest er betaald worden voor voorrijkosten. De overige kosten bestonden uit een uurtarief en de kosten voor onderdelen die vervangen moesten worden. Daarbij moest ik meer dan een week wachten tot er een monteur verscheen om het toestel te repareren. Toen een maand later het toestel het weer begaf, besloot ik direct om een nieuw toestel aan te schaffen van een ander merk bij een andere leverancier. Repromat bleek al gauw zeer geschikt. Bij Repromat heeft men duidelijk verstand van zaken en nu beschik ik over een grootformaat printer van HP met een servicecontract.

Repromat specialist in grootformaat printers

Repromat is een specialist op het gebied van grootformaat printers. Repromat werd me dan ook aanbevolen door een bevriend architect. Wanneer er nu een storing mocht optreden, dan staat Repromat binnen 24 uur op de stoep. Dat is een prettig gevoel.

Demonstratie

Eerst heb ik de showroom van Repromat bezocht voor een demonstratie. Repromat onderscheidt zich in mijn ogen door de geduldige, vriendelijke en vakkundige manier van werken. Repromat heeft gelukkig ook mijn oude printer overgenomen.