Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Op zoek naar een ICT-bedrijf in Ede?

Bent u op zoek naar een ICT-bedrijf in Ede? Dan is de zoektocht nu tot een einde gekomen, Xantion is het beste ICT-bedrijf dat u kunt vinden in Ede. Onze service is inclusief servers en netwerken. We hebben een helpdesk voor uw medewerkers mochten ze vragen hebben over hoe iets werkt of wanneer iets niet meer werkt (hoewel dat bij ons natuurlijk nauwelijks gebeurt!). Bovendien eisen wij geen investeringen van u. Ons ICT-bedrijf in Ede biedt u vaste en voorspelbare kosten aan. Zou het dan toch voorkomen dat een investering noodzakelijk is, dan kunnen wij dat onderbrengen in een maandbedrag.

Xantion is hét ICT-bedrijf in Ede!

Onder het beheer van ons ICT-bedrijf in Ede, Xantion, vallen ook nog eens alle servers in het netwerk. U hoeft daar verder niets voor te doen. Het ICT-bedrijf in Ede snapt dat de wereld groter is dan uw kantoor met beveiligde verbindingen naar leveranciers en thuiswerkplekken die ook beheerd moeten worden. Maakt u zich maar geen zorgen, wij beheren en beheersen dat voor u.

Voor al uw ICT-problemen

Onze helpdesk kan u met elke vraag helpen die u of uw medewerkers heeft met onze helpdesk. Het ICT-bedrijf in Ede zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk persoonlijk geholpen wordt door een van onze medewerkers. Wij zijn geen fan van digitale keuzemenu’s die de klantenservice in de industrie alleen maar luier heeft gemaakt, daarom kunt u met vragen over hoe dit ding ook al weer werkt etc. direct bij een Xantion-college terecht. Zo kan is ons ICT-bedrijf in Ede meteen in staat te helpen bij een grote storing die dan ook zo snel mogelijk door onze experts wordt opgelost.

Het ICT-bedrijf in Ede voor uw organisatie

Xantion is van alle markten thuis. Wij staan klaar voor accountantskantoren, installatiebureaus, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Ons ICT-bedrijf, gelegen in Ede, verzorgt de essentiële ICT-beheer voor accountants met alle updates van de gebruikte pakketten; helpen met software oplossingen die de toenemende schaalgrootte en complexiteit van servicebureau eist; en halen het risico van onvoorspelbare ICT-kosten bij de ondernemer weg met een vast bedrag per maand. Xantion is het ICT-bedrijf in Ede dat voor uw onderneming klaarstaat.