Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Computerreparatie in Burgerveen gezocht? Hier kunt u op letten

Uw computer doet altijd trouw wat u van hem verlangt, maar het kan plotseling helemaal mis zijn. Hij kan crashen bijvoorbeeld, het scherm kan defect raken of misschien loopt hij heet aan omdat er in de loop ter tijd stof in de ventilator is opgehoopt. Grote kans dat dit een groot probleem kan zijn. U kunt bijvoorbeeld niet meer bij uw bestanden of foto’s, of u kunt geen emails schrijven. Opeens beseft u hoe belangrijk dat ding nu eigenlijk is.

Wat nu te doen? Een gespecialiseerd computer reparatie bedrijf in Amsterdam kan uitkomst bieden. Deze bedrijven hebben qua reparaties en herstel meer mogelijkheden dan gewone computerwinkels. Omdat ze minder op verkoop zijn gericht hebben ze bovendien minder snel de neiging om u een nieuwe computer te proberen te verkopen.

Op zoek naar een computer reparatie bedrijf in de buurt van Burgerveen? Dit zijn een paar zaken waar u op kunt letten.

Onderzoek vooraf

Omdat het bij computerproblemen niet altijd makkelijk te zien is wat de storing veroorzaakt, werken veel bedrijven met een onderzoek vooraf. Pas als ze het probleem gevonden hebben doen ze een definitieve prijsopgave en kunt u kiezen of u tot reparatie wilt overgaan of niet. Ook kunt u soms kiezen voor tussenoplossingen, zoals bijvoorbeeld dataherstel.

Sommige bedrijven vragen onderzoekskosten terwijl andere het onderzoek gratis aanbieden. In beide gevallen is het voordeel dat u altijd de kosten in de hand kunt houden.

Certificaten

Binnen de ICT zijn er verschillende certificaten waar u op kunt letten. Het bekendste is het ICTWaarborg certificaat. Deze biedt bepaalde garanties bij problemen met het bedrijf. Er zijn een aantal criteria waar het bedrijf aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor het certificaat. Meer informatie kunt u vinden op de website van ICTWaarborg.

Recensies

Recensies van andere klanten kunnen heel nuttig zijn. Ze geven u vaak een eerlijk beeld van hoe andere mensen het bedrijf ervaren hebben. Pas er wel voor op dat bijvoorbeeld op de site van het bedrijf zelf, de recensies waarschijnlijk geselecteerd zijn. Betere plekken om recensies te lezen zijn onafhankelijke sites, zoals bijvoorbeeld Google Reviews.

Goede communicatie

De communicatie van het bedrijf zegt iets over de bedrijfscultuur. In een bedrijf dat goed georganiseerd is, is de communicatie naar u als klant vaak ook vriendelijk en correct. Vragen worden netjes beantwoord, en als ze niet direct een antwoord hebben gaan ze het uitzoeken of een collega om raad vragen. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan weet u dat dit bedrijf er alles aan zal doen om het op te lossen, en u ook altijd op de hoogte zal houden.

Computer reparatie bedrijven in de buurt van Burgerveen

PC Refresh

Dit bedrijf zit in Amsterdam en is gespecialiseerd in reparatie van computers en telefoons. Ze doen van tevoren een vrijblijvende diagnose, hebben het ICTWaarborg certificaat en goede recensies. Naast reparaties in de werkplaats doen ze ook aan hulp op afstand en hulp aan huis

PC Service

Dit snelgroeiende bedrijf zit in Nieuw Vennep. Ze doen een diagnose vooraf waarvoor onderzoekskosten worden berekend, hebben het ICTWaarborg certificaat en goede recensies. Naast reparaties doen ze ook aan onderhoud

Microfix

Microfix zit in Leiden. Ze hebben verschillende certificaten: ICTWaarborg, ISO-9001 en Apple Authorised Service Provider. Net als PC Refresh doen ze een vrijblijvende diagnose vooraf. Ook zij hebben goede recensies op TrustPilot. Ze komen ook aan huis.

https://www.pcrefresh.com/contact/computer-reparatie-amsterdam/