Multiuser agenda
Image default
Gezondheid

Kies ook voor een behandeling definitief ontharen

Ontharen zie je tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Bij Sensitif kun je kiezen voor definitief ontharen, zo heb je nooit meer last van ongewenste haargroei. Zo kan het zijn dat je haar op je oksels, benen, bovenlip of bikinilijn weg wilt. Het kan met definitief ontharen bij Sensitif allemaal. Zo kun je gemakkelijk online een afspraak maken om je eerste consult te plannen. De eerste afspraak is ook nog eens gratis, dit is belangrijk om vast te kunnen stellen wat jouw haartype is. Definitief ontharen heeft vele voordelen zoals:

 

Voordelen van definitief ontharen

Geen terugkerende sessies als waxen, harsen of scheren meer nodig! Met definitief ontharen is het niet meer nodig om naar jaren weer terug te komen om de behandeling weer opnieuw te moeten doen. Bij Sensitif ben je verzekerd van een behandeling definitief ontharen met ervaren experts, de beste apparaten en de nieuwste procedures. Na deze behandeling heeft u geen last van vervelende huidirritaties en bent u voor altijd van ongewenste haartjes op uw lichaam af. Na een paar behandelingen is er al een goed resultaat zichtbaar, ook zijn deze behandelingen een stuk goedkoper dan bij andere partijen.

 

Voor vrouwen en mannen

Je zou denken dat ontharen alleen geschikt is voor vrouwen, nee zeker niet! Definitief ontharen kan ook heel goed bij mannen. Er is sterker nog geen onderscheid meer. Ook een behandeling starten bij Sensitif om voorgoed af te zijn van ongewenste haargroei. Boek een consult en de specialisten staan voor je klaar.