Multiuser agenda
Image default
Hobby en vrije tijd

Een boek over het eerste jaar van je baby

 

Baby eerste jaar boek.

Je hebt ze vast wel eens gezien gedurende je zwangerschap of toen je op zoek ging naar een leuk cadeau: Een mooi boek waarin je het eerste jaar van je baby per maand en/ of per activiteit kunt vastleggen. In het eerste jaar van een baby lijkt er elke dag wel iets te gebeuren of veranderen. Van het eerste lachje, tot tijgeren, kruipen en de eerste keer naar de kapper. Het is heel leuk en informatief om dit in een mooie thema boek vast te kunnen leggen. Voor jezelf is het natuurlijk fijn, zodat je niets vergeet en het regelmatig terug kunt lezen. Daarnaast kun je het mooie boek vol trots laten zien aan je familie en vrienden. Als laatste is het ook voor je baby zelf op latere leeftijd heel leuk om terug te kijken! Je baby zal er als kind verzot op zijn om zichzelf terug te zien als baby en hoe hij/ zij zich heeft ontwikkeld gedurende dat eerste jaar in de grote wereld.

Een baby eerste jaar boek kun je vinden in allerlei verschillende vormen, maten en thema´s. In het ene boek is er veel plek voor foto´s en misschien het inplakken van een eerste pluk haar. Terwijl er in een ander boek meer plek is om alles gedetailleerd op te schrijven. Ook qua thema´s is er voor iedereen iets wils, van een Jip en Janneke thema tot Cars en van een boerderijthema tot een prinsessenthema.

Een boek met vele verhalen

Een boek waarin het eerste jaar van de baby beschreven kan worden, is dan ook gegarandeerd een succes om als cadeau te geven bij de bekendmaking van de zwangerschap of voor bij de babyshower. Bedenk je waar de moeder in spé zelf vroeger gek op was of over welk thema zij je al veel heeft verteld als het gaat om haar baby. Dit valt zonder twijfel in goede aarde!