Multiuser agenda
Image default
Gezondheid

De begeleiding bij revalidatie Amsterdam

Ben je in revalidatie en wil je hier deskundige hulp bij, wees welkom bij snelle revalidatie Amsterdam. De fysiotherapeuten bij revalidatie Amsterdam weten alles over revalideren en beheersen dan ook de kennis en de vaardigheden om jou te begeleiden in het revalideren.

De fysiotherapeuten bij revalidatie Amsterdam hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de mens in dit proces. Bij revalidatie Amsterdam weten we wat we moeten doen om jou zo optimaal mogelijk te kunnen laten herstellen. Bij een intake zal een van de fysiotherapeuten van revalidatie Amsterdam met jou naar het al gehele plaatje kijken en kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Toegankelijk

Revalidatie Amsterdam heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Revalidatie Amsterdam valt onder de tak fysiotherapie. Fysiotherapie zit in het aanvullende pakket van de verzekering, waarbij het dus wel nodig is dat je aanvullend verzekerd bent. Het is persoonlijk wat voor soort verzekering jij hebt en welke specificaties hierbij horen. Bij revalidatie Amsterdam kijken we graag met jou mee wat de kosten zijn en in hoeverre jij fysiotherapie vergoedt krijgt. Als je niet aanvullend verzekerd bent, hoef je je ook zeker geen zorgen te maken. Revalidatie Amsterdam biedt meerdere mogelijke heden waardoor revalidatie Amsterdam voor iedereen toegankelijk is.

Het plan

Als je hulp wil bij revalidatie Amsterdam kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt revalidatie Amsterdam bereiken door ons te mailen of te bellen. Tijdens de intake kijken we jou naar jouw persoonlijke situatie en bespreken we of wij hier jou in kunnen begeleiding via revalidatie Amsterdam. Als dit zo is, stellen we een behandelplan op samen met jou. Revalidatie Amsterdam staat voor persoonlijkheid en de juiste zorg van behandeling. De oefeningen en trainingen zullen altijd in nauw contact met jou zijn, want de behandeling doe jij met onder begeleiding van revalidatie Amsterdam. Deze ervaring moet zo goed en comfortabel mogelijk zijn tijdens je revalidatieproces.