Multiuser agenda
Image default
Vakantie

Voor een onvergetelijke wintersportvakantie: Spindleruv Mlyn

Wellicht heeft u nog nooit overwogen om uw wintersportvakantie in Spindleruv Mlyn door te brengen. Daarom ga ik u er in dit berichtje es op attenderen. Spindleruv Mlyn is een nog redelijk onontdekt stukje natuurschoon in Tsjechie, waar nog volop genoten kan worden van een betaalbare wintersportvakantie met alle faciliteiten onder handbereik. Dat weten veel mensen niet, het is ook een nog niet echt door de grote massa ontdekt prachtig stuk wintersportgebied, maar u zult echt een onvergetelijke wintersportvakantie beleven in Spindleruv Mlyn. Voor ieder wat wils, Spindleruv Mlyn ligt op een behoorlijke hoogte ten noorden van Praag, en is eigenlijk altijd sneeuwzeker in de winterperiode. Zelfs tot laat in het voorjaar ligt er nog wel sneeuw en zijn er nog wintersporters actief.

Een lang wintersportseizoen

Spindleruv Mlyn kent een lang wintersportseizoen, en alle liften en voorzieningen blijven dus ook tot begin voorjaar open. Dus skien terwijl de zon schijnt, op een terrasje zitten met je neus in de zon, wat wil je nog meer. En ondertussen genieten van de normale prijzen op de vele terrassen en in hotels en restaurants, dat maakt een vakantie in dit prachtige gebied wel uniek. Zeker in vergelijking met de astronomisch hoge bedragen die de wintersporter moet betalen voor een simpel bordje eten in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Dan is de keuze snel gemaakt. Qua reisafstand zal het niet veel uitmaken.

Ook de mentaliteit van de plaatselijke bewoners is een verademing. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij. De hotelkamers, appartementen en woningen zijn schoon en comfortabel, en voor een hele redelijke prijs te huren. Alles bij elkaar opgeteld is het heel begrijpelijk dat steeds meer wintersporters hun weg vinden naar dit Tsjechische paradijsje, en daar jaar in jaar uit kunnen genieten van prachtige pistes en omgeving. Vraag uw reisbureau om meer informatie!