Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Computer reparatie Voorschoten

 

Hebt u last van blauwe schermen die de kop op steken wanneer u uw pc opstart of is het zo dat uw pc regelmatig crasht? Op zo’n moment is het tijd voor computer reparatie bij u in Voorschoten. Als een laptop of pc dergelijke mankementen vertoont duidt dat er in de meeste gevallen op dat er weinig onderhoud is gepleegd. Een opschoning van uw systeem is in zo’n geval het type computer reparatie dat u in Voorschoten nodig hebt.

Daarnaast zijn we nog inzetbaar voor andere computerproblemen waar u mee te kampen hebt. Het verwijderen van stof, het vervangen van onderdelen en het installeren van programma’s waar u zelf moeite mee hebt zijn een aantal van onze diensten die we u kunnen aan bieden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u op onze website meer informatie vinden over computer reparatie in Voorschoten. Uiteraard kunt u ons ook bellen.

Opschoning van uw computer

Van tijd tot tijd is een opschoning van uw computer erg nuttig. Met dergelijke computer reparatie in Voorschoten houdt u de kosten laag aangezien er weinig ingrepen hoeven worden gepleegd. Deze ingrepen zijn echter wel zeer belangrijk voor het onderhoud van uw computersysteem. Op den duur sluipen er namelijk vanzelf systeemfoutjes in die of per ongeluk er in terecht zijn gekomen of door bijvoorbeeld een virus.

Wij verwijderen schadelijke software, installeren nuttige antivirus software en firewalls om uw data veilig en privé te houden. Hiernaast kunnen we ook voor fysieke opschoning van uw computer zorgen. Zo kunnen we de bruikbaarheid repareren door het teveel aan stof uit de behuizing te verwijderen wat zorgt voor een te hoge temperatuur en daardoor voor crashes. Om diezelfde reden is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de processor ten alle tijden goed gekoeld blijft. Het verwijderen van oude koelpasta en het toevoegen van nieuwe is bijvoorbeeld ook een vorm van computer reparatie die we in Voorschoten aanbieden.

Andere IT services in Voorschoten

Voor alle andere IT services en computer reparatie die u in Voorschoten nodig hebt kunt u altijd bij ons terecht. Bel ons telefonisch en wij laten u weten wat we voor u kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend op ons kantoor inlopen. Om langs te komen op weekenden kunt u telefonisch een afspraak maken voor onze snelle en goedkope computer reparatie services in Voorschoten.