Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Webwinkel bouwen

Een winkel bouwen begint met een goed plan, lang voor de stenen in beeld komen. Bij een webwinkel bouwen is een goed plan ook belangrijk als je succesvol wilt zijn. Als jouw idee goed is moet je vervolgens kiezen voor een betrouwbaar platform waarmee de webwinkel bouwen eenvoudig en doeltreffend uitgevoerd kan worden. Shoptrader is zo’n platform, dit online webshop systeem is helemaal toegespitst op een webwinkel bouwen waar je snel mee aan de slag kunt. Hier zijn alvast de belangrijkste bouwstenen om mee aan de slag te gaan:

 

1. Het uiterlijk

Je wilt een webwinkel bouwen die er aantrekkelijk uitziet. Een vieze etalage trekt immers ook geen klanten. Je hoeft gelukkig geen professioneel designer in te schakelen, een webwinkel bouwen op basis van Shoptrader geeft je diverse standaard layouts met een professioneel uiterlijk. Je kunt deze verder aanpassen zodat de layout perfect aansluit op jouw eigen huisstijl.

 

2. De invulling

Je hebt een hele lijst met producten samengesteld, je wilt deze snel in de webshop toevoegen. Bij de webwinkel bouwen via Shoptrader gaat dat snel en eenvoudig go to the website. Je kunt tot wel 20.000 artikelen toevoegen aan de webwinkel…is jouw magazijn groot genoeg?

 

3. Bestellen en betalen

De producten worden automatisch gekoppeld aan een winkelmandje. Na het shoppen wordt de klant netjes omgeleid naar een beveiligd betaalsysteem. Hoe meer betaalopties je aanbiedt hoe hoger de conversie. Denk aan iDeal, Afterpay, Creditcard en PayPal. Met de add-ons van Shoptrader kunt je vrijwel elke betaaloptie toevoegen.

 

4. Bezorgen

Na het afronden van de transactie moet je uiteraard wel de producten laten bezorgen. Bij de webwinkel bouwen kun je eenvoudig een pakketdienst integreren waarbij rekening gehouden wordt met de verzendkosten en de wijze van verpakken en versturen.

 

5. Promotie

Via Search Engine Optimization kun je de webshop beter vindbaar maken in Google. Bij de webwinkel bouwen kun je diverse methodes toepassen om jouw klanten te bereiken. Vergeet ook niet de social media sites zoals Facebook en Twitter te gebruiken om contact te onderhouden met jouw klanten.

 

Met deze vijf bouwstenen wordt een webwinkel bouwen een koud kunstje, zeker als je het webshop platform van Shoptrader gebruikt. Start vandaag nog met het bouwen van jouw webwinkel!

http://www.ffmakkelijk.nl/computer/webwinkel-software/