Multiuser agenda
Image default
Entertainment

Tent huren voor een onvergetelijk feest

Wil je een onvergetelijk feest organiseren? Huur dan een feesttent! Door middel van een feesttent ziet de locatie er al een stuk professioneler uit. Daarnaast is het feest overdekt, mocht het onverwachts regenen. Als je een tent gebruikt, is dit ook erg praktisch. Je kunt de tent namelijk versieren en je kunt makkelijk kabels van bijvoorbeeld een geluidsinstallatie of de verlichting wegwerken. Als het regent, is deze elektronica ook meteen beschermd. Wil jij een tent huren feest? Hieronder lees je meer over de verschillende soorten tenten. 

 

Aluhal tent 

Het voordeel van een aluhal tent is dat het formaat aangepast kan worden zodat het precies past op de feestlocatie. Daarnaast kan er verlichting worden gemonteerd in de dakconstructie. Dit ziet er erg professioneel uit. Een tweede voordeel van een aluhal tent is dat er geen palen in het midden staan, doordat het een vrije overspanning heeft. Het dak is doorzichtig, waardoor de tent een stuk opener lijkt.
 

Stretchtent 

Wil je een meer luxe tent huren feest? Dan is een stretchtent wellicht wat voor jou. Een stretchtent is op palen te spannen, op elk gewenst formaat. Een stretchtent is vooral erg mooi op festivals, vooral boven een dj-booth. Het dak van een stretchtent is gemaakt van een soort gesloten doek, waardoor er geen zon doorheen schijnt. Hierdoor blijven de bezoekers wel droog, maar wordt het niet te warm tijdens het dansen.