Multiuser agenda
Image default
Hobby en vrije tijd

Voor al uw Disneyproducten kunt u bij deze royale webshop terecht

Op de webshop van Geeksheaven vindt u een riant aanbod aan verscheidene Disneyproducten. Zo kunt u bijvoorbeeld kleine standbeelden kopen van uw favoriete Disneypersonages uit verschillende films. Deze stenen Disneyfiguren zijn verkrijgbaar in verschillende edities. De Disney Traditions collectie beelden zijn door Jim Shore beschilderd met unieke patronen en felle kleuren. Ook de beelden uit de Disney Romero Britto collectie zijn met de hand beschilderd, in de popart-stijl. Naast beelden kunt u ook waterballen met Disneypersonages erin kopen in dezelfde stijlen. Wanneer u de producten liever in het echt bekijkt, komt u langs in de bijbehorende winkel in Ede.

Keuze uit vele collecties

Bij deze webshop kunt u uw verzameling Disneyproducten compleet maken. Er zijn veel verschillende Disneyartikelen waar u uit kunt kiezen. Naast standbeeldjes verkoopt Geeksheaven namelijk ook Funko POP! figuren en sleutelhangers van uw favoriete personages. De Funko POP! figuren komen in verschillende formaten. De grote figuren worden per stuk verkocht en de mini figuurtjes komen in een box waar willekeurig vier Disneypersonages in zitten uit één film of franchise. U kunt zelfs sleutelhangers met kleine Funko POP! figuren eraan kopen bij deze webwinkel. Bovendien zijn er op dé webshop voor Disneyfans Pluche knuffels verkrijgbaar van Marie uit The Aristocats en van Winnie the Pooh.

Kom langs of bestel online uw Disneymerchandise

Zowel in de winkel in Ede als online via de webshop staan de medewerkers van Geeksheaven voor u klaar bij al uw vragen over Disneyproducten. Zij kunnen u adviseren over het perfecte cadeau voor uw vriend, vriendin, zoon, dochter of andere dierbare. Door het ruime assortiment is er voor iedereen wat wils. Alle disneyproducten op deze webshop zijn 100% gelicenseerd en van goede kwaliteit. Als u hier vragen over heeft, neemt u contact op met het bedrijf met behulp van de contactgegevens op de site.

https://www.geeksheaven.nl/