Multiuser agenda
Image default
Auto's en Motoren

De beste dagcursus die je kan kiezen!

Wil jij gegarandeerd slagen? Ga naar dagcursus en slaag dan 100%. Wil jij een dagcursus doen voor de auto,scooter of motor? Je kan dat ook doen bij dagcursus. Je gaat voor een dag leren wat je wel en niet moet doen op de weg. Het enige wat je voor de dagcursus moet doen is alle verkeersborden leren en als je dat hebt dan weet je eigenlijk al genoeg voor de dagcursus. Je gaat eerst leren over je inzicht en wat je dus op welk moment moet gaan doen op de weg. Na het leren leg je een toets af van 50 vragen. Bij het CBR krijg je ook echt 50 vragen en je moet minimaal 44 vragen goed hebben. Je moet zoveel vragen goed hebben, zodat je geen tot zo weinig mogelijk fouten gaat maken als je gaat rijden. Bij de dagcursus ga je in de ochtend voor de echte toets maken. De dagcursus die doet ,zodat je nog veel kennis over alles hebt. Je hebt veel dingen in de ochtend geleerd en dan dus in de middag heb je de echte toets met een veel grotere kans om te slagen. De dagcursus is op loopafstand van het CBR, zodat je snel naar het CBR kan gaan zonder dat je nog een paar vragen of opdrachten gaat vergeten.

De dagcursus heeft 19 jaar ervaring

Zit jij te twijfelen of de dagcursus wel goed voor je is? Dat hoeft niet meer dan 97 procent van iedereen die slaagt die de dagcursus voltooid heeft. De mensen die bij de dagcursus werken die hebben al vele jaren ervaring gehad met het doen van de dagcursus. Ze geven je een theoriecursus en een paar praktijklessen. De mensen die daar werken die gaan ook zelf naar het CBR toe. Ze maken dan de toetsen en onthouden dan de vragen, ze gebruiken de vragen voor de oefentoets en voor vragen die je moet gaan beantwoorden. De cursussen die zijn 100% examengericht. Dat betekent dat ze meegaan met de tijd met de toetsen van het CBR. De dagcursus die geeft ook nog duidelijk aan om welke dag en welke tijd ze de cursussen geven aan de klanten en ze leggen alles duidelijk en rustig uit. De docenten die je lesgeven die vragen altijd dubbel of mensen het wel snappen. Wanneer mensen het niet snappen dan leggen ze het nog een keer uit en vragen dan op de mensen het snappen. 

Hoeveel kost de dagcursus

Het kost voor de scooter 135 euro en voor de auto en motor kost het 150 euro. De klanten die zeggen dat de cursussen goed hebben geholpen. Ze waren eerst aan het twijfelen of zij wel de toets goed zouden maken maar na de dagcursus wisten zij dat ze het gingen halen. Ze vonden de docenten goed en ze vonden dat zij goed les kunnen geven en de mensen goed helpen met de vragen. Veel mensen zeggen dat zij in een keer zijn geslaagd door de dagcursus.