Multiuser agenda
Image default
Auto's en Motoren

Hoe jij het beste een ‘Abraham’ verrassen

Elke verjaardag is natuurlijk erg speciaal maar sommige dagen zijn echt specialer als andere verjaardagen. Zo is bijvoorbeeld je 18e verjaardag bijzonder omdat je dan officieel volwassen bent en is je 65e verjaardag speciaal omdat dat vroeger de leeftijd was waar je vroeger mee op pensioen kon. Daarom ga ik het in deze tekst hebben over hoe je het beste iemand kan verrassen met een opblaasabraham op motor is en over waarom 50 zo’n speciale leeftijd is. Blijf dus zeker lezen als je daar meer over wilt weten, het is vooral aangeraden dat je deze tekst leest als een kennis van jouw bijna vijftig wordt.

Waarom 50 een speciale leeftijd is

De reden dat vijftig een speciaal getal is in de leeftijden is niet zo heel erg gek. Vijftig was vroeger namelijk al best wel een oude leeftijd en daarom werd het gevierd alsof het het begin van je oudere levensdagen is. Tegenwoordig leven we door moderne medicijnen allemaal een stuk langer en daarom kan vijftig tegenwoordig pas het midden van je leven betekenen. Alhoewel vijftig dus tegenwoordig in theorie niet meer zo significant is, is het een traditie geworden in Nederland om de vijftigste verjaardag groots te vieren met de jarige als symbool van Abraham of Sarah. 

Hoe je het beste een Abraham kan verrassen

Een Abraham heeft natuurlijk heel erg veel levenservaring en heeft misschien alles al, daarom is het heel erg moeilijk om een gepast cadeau te kopen voor dit persoon. Dat is natuurlijk ook een heel belangrijke vraag maar wat misschien nog wel belangrijker is, hoe je het feest gaat vieren. Uit eigen ervaring kan ik zeggen een opblaasabraham op motor voor mij echt het beste was wat ik kon krijgen. Het was echt perfect en ik zou zeker dit aan iedereen willen aanraden. Het was voor mij een grote schok toen ik de Abraham zag staan en ik was meteen erg blij!