Multiuser agenda
Image default
Computers / Consultants

Het beste bedrijf voor uw ICT vindt u in Veenendaal

Bent u op zoek naar een goed ICT bedrijf in Veenendaal? Dan moet u zeker even kijken bij het bedrijf Xantion. Zij zorgen ervoor dat uw ICT moeiteloos verloopt en alles in orde is. Van ICT uit de kraan tot zakelijke telefonie, alles om u te helpen binnen de ICT branche. Want ICT lijkt erg ingewikkeld maar is het totaal niet met de juiste uitleg.

Het ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal verbetert uw ICT

Als ICT bedrijf uit de omgeving van Veenendaal helpen wij u graag een handje als het gaat om ICT. Wij nemen uw ICT uit handen en zorgen ervoor dat deze helemaal wordt bijgehouden door één van onze medewerkers. Bovendien hebben wij verschillende producten waar u uit kan kiezen. Bijvoorbeeld zakelijke telefonie. Zo heeft u een aparte telefooncentrale voor uw bedrijf. Of u laat één van medewerkers bij u op kantoor het ICT netwerk regelen. Alles is mogelijk!

Ervaring van de klant

‘Ik ben een eigenaar van een klein bedrijfje in Veenendaal en zocht naar een nieuwe telefooncentrale. De oude versie van onze centrale was ouderwets en werkte niet meer goed. Daarom zocht ik naar een nieuwe en moderne oplossing voor mijn probleem. Xantion heeft mij hierin super geholpen. Ze hadden het product VoIP bellen aan ons laten zien en mijn collega’s en ik waren helemaal overtuigt. Toen wij het product bij hun hebben aangevraagd, kwamen ze op locatie om het product te komen installeren. We hebben helemaal geen last gehad met ruis of van het personeel zelf. Dit was erg fijn, want we konden rustig doorwerken. Nadat het nieuwe systeem was geïnstalleerd kregen we allemaal een kleine instructie hoe het werkt. Ze leverde top kwaliteit en goede service. Misschien dat ik Xantion later nog meer ga inzetten om mijn bedrijf verder te helpen met ICT.

Contact

Wilt u ook meer weten over de service en ICT producten die Xantion aanbiedt? Bekijk dan de website van Xantion voor meer informatie over ICT uit de kraan, Xantion zelf en nog veel meer. Bovendien vindt u daar ook alle contactgegevens van het bedrijf.